DESPRE NOI

Inel vintage din aur de 18k cu smarald si diamante

Și noi le adorăm! 

Ai ajuns în acest magazin de bijuterii pentru că, pentru tine, ele sunt mai mult decât accesorii. Știm! Leador.ro a fost creat din pasiune pentru fascinanta lume a bijuteriilor de epocă și pentru piesele autentice, unicate, pe care le recuperăm din toate colțurile lumii și le dăm o a doua viață. 

Cine suntem?

Leador.ro este un magazin online de bijuterii din metale și pietre prețioase sau semiprețioase și obiecte de colecție din aur și argint. Îți oferim posibilitatea de a te răsfăța atât cu bijuterii vintage unicat ce nu se vor demoda niciodată, cât și cu piese potrivite noilor tendințe în materie de bijuterii. 

Bijuteriile noastre cu cristale prețioase sau semiprețioase au energiile lor proprii, direct din scoarța terestră și de pe toate cele cinci continente. Sunt bune de pus pe suflet nu doar pe piele, căci poartă cu ele proprietățile și beneficiile pentru minte, trup și suflet specifice fiecărui cristal în parte.

Așadar, poartă cu tine simbolul dragostei, atrage prosperitate financiară sau echilibrează aura mistică!  

Date juridice: 

ALEMAX ALMA S.R.L CUI: 46134914, J22/1668/17.05.2022. Autorizație eliberată de ANPC, Nr: 0012199 pentru efectuarea de operațiuni cu metale și pietre prețioase.

De ce suntem speciali?

Toate piese noastre, indiferent că sunt bijuterii pentru femei sau bijuterii pentru bărbați, vin în modele unicat. Pentru a le asigura autenticitatea, sunt atent selecționate și evaluate într-un mod profesionist de colaboratori-specialiști în domeniu:

  • Fabrice Deleye – gemolog, membru al Societății Belgiene de Gemologie, specialist în diamante și pietre prețioase;
  • Croitoru Mihai – expert restaurator-evaluator metale;

Gama de produse

La noi găsești o varietate unică de piese sofisticate și de valoare precum: bijuterii din aur, bijuterii din argint, bijuterii din platină, bijuterii cu pietre prețioase, bijuterii cu pietre semiprețioase, bijuterii cu diamante, argintărie sau obiecte vechi, toate provenite din colecții particulare din întreaga lume.

* Bijuteriile și obiectele de colecție de pe leador.ro pot fi achiziționate atât online, prin comanda pe site, cât și prin predare fizică în Iași, în urma unei programări telefonice. 

Valorile noastre:

  • Calitate;
  • Sustenabilitate;
  • Prioritizarea nevoilor clienților.

De ce să alegi magazinul nostru?

Alegând produsele de pe leador.ro ai garanția calității, dar mai e ceva. Bijuteriile noastre au fost create într-un mod curat și sustenabil din materiale naturale și confecționate de meșteri bijutieri acreditați.

Fiecare produs vine însoțit de un certificat de autenticitate, care garantează autenticitatea și valoarea materialelor. 

Pe lângă calitatea superioară a materialelor, oferim și design-uri personalizate pentru bijuteriile de lux din aur sau cu pietre prețioase. Nu știi ce să alegi sau ai avea câteva întrebări despre anumite produse? Nicio problemă, oferim consultanță în alegerea bijuteriilor. 

Le`ador este locul fascinant pe care ți l-ai dorit dintotdeauna. Descoperă în continuare lumea magică a pietrelor și materialelor prețioase!

Inel vintage din aur de 18k cu smarald si diamante