Livrarea gratuita in 24 h. Pentru detalii suplimentare sunati la 0758 591 509

Plata, livrarea si retur

Magazinul on-line www.leador.ro este pus la dispozitia dumneavoastra de ALEMAX ALMA S.R.L, Iasi, Romania.

Va oferim o gama larga de bijuterii vintage si noi. Cu noi, economisiti timp si bani, intrucat livram produsele, prin curier, direct la usa dumneavoastra!

Magazinul nostru ofera livrarea gratuita, in 24 h, daca produsul a fost comandat pana in ora 16:00.

Alegeti intre cele doua variante de livrare:

  1. Bijuteriile insotite de bon fiscal, certificat de calitate sunt livrate prin curier direct la adresa indicata de dumneavoastra.
  2. Ridicarea lor direct din Iași. In acest caz, vă oferim posibilitatea stabilirii unei întâlniri în Iași pentru predarea produselor.

Termenul normal de livrare este de 1-2 zile. In zilele lucratoare, 90% din comenzile noastre sunt livrate in termen de 24 h. (ATENTIE! Termenul de livrare depinde de disponibilitatea produsului). Daca produsul nu este pe stoc, veti fi contactat telefonic sau prin email.

Optiuni de plata:

  1. Plata prin ramburs. Contravaloarea comenzii este achitata, in numerar, la livrare, reprezentantului firmei de curierat. Nu se percep taxe suplimentare.
  2. Platile prin transfer bancar, card de credit si plati in rate.

Retur:

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire.

Dupa validarea returului, clientul primeste contravaloarea produselor returnate, in cel mult 30 de zile. Costul transportului de retur este suportat integral de cumparator.

Cod de inregistrare fiscala: 46134914
Nr. Înmatriculare J22/1668/17.05.2022
Telefon: 0758591509