Livrarea gratuita in 24 h. Pentru detalii suplimentare sunati la 0758 591 509

Regulament si Termeni de utilizare pentru magazinul online www.leador.ro.

Introducere

Termenii „www.leador.ro”, „magazinul virtual”, „site-ul”, „LEADOR”, “LEADOR ROMANIA” „noi”, „firma” fac referire in cele ce urmeaza la firma ALEMAX ALMA SRL si serviciile sale oferite prin magazinul online www.leador.ro

Termenul de „Utilizator” / “Client” face referire la toate persoanele fizice sau juridice care acceseaza magazinul online www.leador.ro

Firma ALEMAX ALMA S.R.L. care detine si gestioneaza magazinul online www.leador.ro, are sediul in Iasi , STR PETRE TUTEA NR 27, judetul Iasi si este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Iasi sub nr. J22/1668/17.05.2022, cod unic de inregistrare CUI 46134914. Ne puteti contacta la numarul de telefon 0754959991 sau folosind formularul de contact din pagina web.

Contractul de utilizare a magazinului online www.leador.ro

Utilizarea magazinului online www.leador.ro implica automat din partea oricarui utilizator, acceptarea termenilor si conditiilor din prezentul document, document ce poate fi revizuit oricand prin actualizarea acestei pagini. In acest sens, va recomandam sa vizitati periodic aceasta pagina. Acest document va obliga legal.
Mentionam ca activitatea de comert electronic prestata prin intermediul magazinului online www.leador.ro respecta in totalitate legislatia romana in vigoare.

Inregistrarea utilizatorilor, securitatea datelor, confidentialitate

Folosirea unora dintre serviciile oferite de magazinul online www.leador.ro, implica din partea utilizatorilor:
– furnizarea de date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare al magazinul online
– actualizarea acestor date de inregistrare de cate ori este cazul, pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Furnizarea de date inexacte sau false implica suspendarea contului si a posibilitatii crearii altui cont in magazinul online www.leador.ro

In momentul inregistrarii in magazinul online, utilizatorul va furniza anumite informatii personale, inclusiv o adresa de e-mail valida. Adresa de e-mail este necesara pentru autentificarea contului de utilizator, la aceasta adresa utilizatorul va fi solicitat sa activeze calitatea de membru in magazinul online.

www.leador.ro nu va divulga tertilor datele personale ale utilizatorilor inscrisi in magazin online, fara acordul utilizatorului (nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa postala), cu exceptia cazurilor prevazute de lege. www.leador.ro isi rezerva dreptul de a furniza anumite servicii catre un tert, bazandu-se pe datele mentionate in formularul utilizatorului de inscriere in magazinul online (ex. date statistice).

Detaliile despre achizitiile, reclamatiile sau activitatile desfasurate in magazinul nostru online sunt de asemenea confidentiale si fac obiectului aceleiasi reguli de siguranta ca in cazul protejarii datelor personale. Datele personale ale utilizatorului si informatiile despre achizitiile acestuia sunt protejate de abuz si nu sunt oferite unei terte parti (cu exceptia companiei care asigura transportul sau plata, care primeste informatii minime despre client, doar informatiile necesare unei livrari reusite).

ALEMAX ALMA S.R.L. isi rezerva dreptul de a folosi datele utilizatorilor in vederea informarii cu privire la vanzari, noutati si alte activitati de marketing. Fiecare email contine un link de dezabonare in cazul in care nu sunteti interesat si ne puteti interzice folosirea datelor dvs. in acest scop. In plus, utilizatorul are dreptul de a solicita, in scris, stergerea datelor personale.

Utilizatorul se face raspunzator de nerespectarea confidentialitatii asupra informatiilor de inscriere in magazinul online (in special numele de utilizator si parola) si de asemenea pentru utilizarea inregistrarii personale, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia utilizatorului.

Utilizatorul este de acord sa sesizeze orice utilizare neautorizata a contului personal in magazinul online www.leador.ro. De asemenea utilizatorul este de acord sa foloseasca butonul de iesire din cont (Log out) de oricate ori doreste sa paraseasca sectiunea personala din magazinul online.

www.leador.ro nu este responsabil pentru pagubele morale sau materiale provocate de nerespectarea prevederilor anterioare de catre utilizator.

www.leador.ro va bloca, daca va crede de cuviinta, utilizarea serviciilor magazinului online pentru anumiti utilizatori care nu respecta prevederile acestui act.

www.leador.ro nu se face raspunzatoare in fata utilizatorului sau a unei terte parti in orice mod, pentru blocare si/sau stergerea contului de acces in magazin online.

Prin folosirea magazinului nostru online utilizatorul este de acord cu colectarea si folosirea datelor personale conform politicii de confidentialitate expuse si este de acord cu regulile mentionate anterior.

Obligatiile utilizatorului

Utilizand magazinul online www.leador.ro, sunteti obligati sa respectati urmatoarele puncte, fiind direct responsabili de actiunile realizate in cadrul magazinul online si urmarile acestora. In acest sens, utilizatorii au obligatia

– de a nu publica materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica

sa nu folositi informatiile din acest magazin online in scop comercial, doar personal
– de a nu folosi programe cu intentia de a distruge sisteme informatice sau informatii
– de a nu folosi materialele de pe acest site, fara acordul scris al proprietarului

Precizari legale

Imaginile produselor din magazin sunt cu titlu de prezentare si nu reprezinta o obligatie contractuala din partea noastra. Produsele oferite spre vanzare sunt unicat. Unele dintre produsele oferite spre vanzare provin din contracte de consignatie, in acceptiunea art. 2054 din Codul civil, in cadrul carora ALEMAX ALMA S.R.L. are calitatea de consignatar (intermediar in operatiunea de vanzare catre utilizatori). Conform art. 2057 din Codul civila, consignantul (proprietarul bunurilor) dispune de bunurile incredintate consignatarului, pe toata durata contractului de consignatie.

Drepturile asupra produselor si materialelor inscrise in magazin online

Vizualizarea si utilizarea datelor inscrise in magazinul online sunt permise doar pentru uzul personal al utilizatorului. Distribuirea sau compilarea si recompilarea sub orice forma sau folosirea acestor materiale in scopuri publicitare sau comerciale este strict interzisa, aceasta intrand sub incidenta legii drepturilor de autor.

Continutul magazinului online, incluzand texte, grafica, imagini, soft si celorlalte materiale incluse aici sunt protejate de legea dreptului de autor si se afla in proprietatea www.leador.ro. Nici un material/produs de pe acest site nu poate fii reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a firmei ALEMAX ALMA S.R.L..

Accesul in contul de administare sau pe contul de pe serverul unde este gazduit acest magazin online, de catre orice utilizator neautorizat, este strict interzis, aceasta constituind infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Toate numele, marcile, logourile si designul sunt proprietatea ALEMAX ALMA S.R.L. sau a partenerilor sai.

Achizitionarea produselor

Pe pagina fiecarui produs veti gasi detaliile necesare. Trebuie sa alegeti produsul sau produsele preferate selectand cu atentie toate detaliile si sa le adaugati in Cosul de Cumparaturi.

La preturile afisate se adauga taxele de transport, stabilite in functie de detaliile livrarii. Nu exista comanda minima impusa.

Dupa ce finalizati comanda, va fi incarcat automat un rezumat al comenzii dumneavoastra. Acest rezumat va fi trimis automat si pe adresa de e-mail pe care ati lasat-o la inregistrare si pe care comunicam cu dumneavoastra (daca va schimbati adresa de e-mail, este foarte important sa o actualizati si in detaliile contului). In termen de 24 de ore veti fi contactat prin mail, telefon sau SMS de un reprezentant al magazinului nostru pentru a  confirma comanda. In momentul in care produsul este expediat veti primi o un mail nou, cu statusul comenzii.

Livrarea produselor

Livrarea se face prin curier rapid. Coletul ajunge direct la adresa dumneavoastra intr-un timp scurt ( 24 – 48 ore – in zilele lucratoare). Livrarea in Romania este gratutita.

Livrarea in jurul lumii (Europa, America de Nord si Sud, Australia, Asia, Africa) se face prin Posta Romana sau FedEx International, costurile de transport in acest caz sunt suportate de cumparator, noi(Le’ador) avand obligatia de a comunica in prealabil costurile totale prin instrumente de comunicare.

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata de Dumneavoastra este gresita etc), veti fi contactat telefonic de catre curier. Daca nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele raman la curierul zonal 3 zile, dupa care revin la Expeditor.

Forta majora si imposibilitatea livrarii

Nu suntem raspunzatori pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta in cazul in care sunt generate de urmatoarele situatii / circumstante independente de vointa noastra:

– blocaje rutiere (caderi de copaci, stanci, coliziuni in lant), surpari de teren in apropierea soselei

– caderi de poduri, astupari de tunele montane, deraierea trenurilor in apropierea soselei, blocari naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, conditii meteorologice nefavorabile bunei desfasurari a itinerariului propus

– cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundatii, deversari de fluvii, parasiri de albii etc

– cauze umane: starea de razboi, starea de asediu, etatizarea fortata (trecerea in proprietatea statului), revolutii, revolte populare etc

– nerespectarea comenzilor de catre furnizori si terti

Promotii si concursuri

Regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam sunt stabilite de catre societatea noastra, ALEMAX ALMA S.R.L. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu.

Participarea la aceste concursuri este voluntara si utilizatorii pot opta daca doresc sau nu sa participe. Informatiile solicitate pot include date de contact (nume, adresa, numar de telefon). Aceste date vor fi utilizate pentru instiintarea participantilor referitor la concurs. ALEMAX ALMA S.R.L. utilizeaza serviciile unor terti pentru a alege castigatorii concursurilor.

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Conditii de returnare

Clientii www.leador.ro au dreptul returna produsele cumparate, in ambalajul original si in starea initiala, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. www.leador.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Clientul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

1. Coletele prezinta deteriorari severe;

2. Produsele au fost livrate / facturate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Clientul va refuza receptia. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Client.

3. Produsele prezinta defecte de fabricatie sau nu pot fi utilizate conform scopului lor.

Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de client.

Suma returnata nu include cheltuielile de transport.

Garantie

Toate produsele comercializate prin www.leador.ro bneficiaza de garantie. Garantia se acorda conform prevederilor Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata in M.Of. nr. 347/06.05.2008.

Termenul de garantie curge de la data emiterii facturii sau a bonului de casa. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit sau va fii inlocuit cu un articol identic, in cazul in care acesta exista. Conditiile complete de acordare a garantiei se gasesc in talonul de autenticitate/garantie ce insoseste fiecare produs.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul www.leador.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece www.leador.ro nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca www.leador.ro nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca www.leador.ro nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Limitarea responsabilitatii

www.leador.ro nu este responsabila de nici un fel de pagube directe, indirecte, speciale, punitive, exemplare sau de consecinta de orice fel care deriva din accesarea sau utilizarea website-ului sau a oricaror informatii din continutul acestuia, inclusiv pierderea profitului sau altele similare, cu bunastiinta sau nu, din cauza incalcarii contractului, vatamare (inclusiv din neglijenta), responsabilitate asupra produsului respectiv, chiar daca posibilitatea survenirii unor asemenea daune a fost anuntata dinainte. Acestea ar putea fi cauzate de urmatoarele (dar nu numai):

– imposibilitatea accesarii serviciilor magazinului online
– actiuni sau declaratii a oricaror terte parti despre magazinul online
– acces neautorizat sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului

Serviciile magazinului online sunt oferite „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile” si accesarea acestora se face pe proprie raspundere.

www.leador.ro nu ofera nici o garantie ca:
– serviciile vor fi neintrerupte, sigure sau fara erori (exceptand securizarea tranzactiei online care este sigura)
– serviciile vor indeplini total cerintele utilizatorului
– eventualele erori de programare vor fi remediate

Informatiile, produsele si serviciile publicate pe site pot contine inadvertente sau greseli de tipar. Aceste informatii sunt schimbate periodic. ALEMAX ALMA S.R.L. poate aduce imbunatatiri si/sau poate modifica site-ul in orice moment.

Specificatii finale

Prevederile continute in prezentul document reprezinta un acord incheiat intre utilizator si www.leador.ro. Nevalabilitatea uneia sau a unora dintre prevederi nu afecteaza valabilitatea celorlalte prevederi ale regulamentului.

Aceste conditii prezente in document pot fi modificate de ALEMAX ALMA S.R.L., proprietara www.leador.ro oricand considera necesar, fara obligatia de a anunta utilizatorii prin vreun mijloc. Daca este necesar sa utilizam informatii personale in alt mod decat cele specificate mai sus, utilizatorii vor fi instiintati prin publicarea modificarilor pe site.

Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si www.leador.ro vor fi guvernate de legile in vigoare in Romania.

Daca aveti nelamuriri referitoare la cele de mai sus, ne puteti contacta prin email.