Împrăștiind o strălucire veselă și  vibrații pozitive, piatra soarelui este talismanul perfect pentru a proteja un spirit sensibil de lumea noastră toxică și imperfectă. Ca un SPF puternic pentru spirit, piatra soarelui îl apără pe purtătorul său de negativitate, permițându-i să se bucure de strălucirea razelor puternice ale soarelui. Nu ezitați să purtați bijuterii cu piatra soarelui atunci când aveți o perioadă grea și neagră. Bijuteriile cu piatra soarelui vă poate oferi un bronz spiritual profund atunci când vă propuneți să  faceți o vacanță și să scăpați de stresul cotidian al vieții aglomerate pe care o trăim.

Bijuterii cu piatra soarelui și proprietățile lor

Cu strălucirea soarelui și a focului razei solare, piatra soarelui poartă energia lui Ra, zeul soarelui, a cărui energie aduce toată viața din interiorul Pământului. Este o piatră a puterii – a puterii personale, a libertății și a conștiinței extinse. Reflectând cu adevărat calitățile Luminii, ea aduce deschidere, bunăvoință și căldură, putere, claritate mintal, dorința și capacitatea de a da binecuvântări celorlalți.

Cunoscută ca o piatră ce aduce bucurie, piatra soarelui inspiră cultivarea sinelui pentru a fi de folos altora. Aceasta restabilește bucuria vieții, starea de bine și oferă un sentiment de abundență.

Piatra soarelui face parte din Feldspar și este denumită pentru nuanțele sale calde de aur, portocaliu, roșu și maro, care strălucesc ca soarele. Incluziile goethită  și hematit refractează lumina între diferitele straturi de cristal și produc un efect irizat, deoarece piatra este văzută din diferite unghiuri. Piatra soarelui poate fi clară și transparentă sau opac și nu e greu de găsit pe piață. Totuși, specimenele rosii din piatra soarelui sunt rare și, desigur, mai scumpe.

Piatra soarelui este o piatră de abundență. Ea încurajează independența și originalitatea, este de ajutor în dezvăluirea talentelor și atrage faima și prosperitatea neașteptată. Piatra soarelui este un excelent talisman norocos pentru cei care au nevoie de încredere în forțele proprii. Purtați piatra soarelui pentru a simțiți vii și entuziaști. Aceasta crește vitalitatea și este benefică pentru începerea și menținerea unui program de fitness sau activitate aerobă și pentru ocupații care necesită o energie ridicată pe tot parcursul zilei.

Ca un cristal pentru locul de muncă, bijuterii cu piatra soarelui oferă oportunități de leadership și promovare. Așezați lângă computerul dvs. atunci când vă faceți publicitate pe propria afacere sau servicii online.

Piatra soarelui oferă o sursă de putere dacă sunteți dependent de ceilalți din punct de vedere emoțional sau ați suferit pierderea bruscă a unui partener. Ajută la atenuarea fricii și stresului și protejează împotriva celor care vă scurg energiile sau finanțele. De asemenea, este un cristal excelent pentru persoanele care suferă de fobie pentru a ușura frica de locurile întunecate, închise.

Purtat ca un inel, piatra soarelui vă ajută să primiți ceea ce vă este necesar și dorit. Purtat ca un pandantiv, piatra soarelui aduce înțelepciunea inimii în aliniere cu inspirațiile minții.

Bijuterii cu piatra soarelui – Energia culorilor

Energia de AUR a pietrei soarelui aduce succes, entuziasm, fericire și putere. Auriul este în mod tradițional culoarea regilor, a bogățiilor și a soarelui. Aurul atinge o parte profundă a minții noastre, inspirând imagini ale unor locuri și aventuri mistice. Cristalele de aur și de lumină ne oferă plăcerile simple de veselie și mulțumire în viață. Cristalele de un auriu mai închis aduc un sentiment de devotament și angajament mai profund și mai pronunțat, oferindu-ne un entuziasm matur și o capacitate de a împărtăși un angajament de responsabilitate și iubire de-a lungul vieții.

Energia PORTOCOLIE a pietrei soarelui  aduce bucurie și prietenie, plăcere și conviețuire familială. Este o piatră a fericirii, integrând părțile vieții noastre în comun cu cei apropiați, aducând lucrurile și oamenii împreună. Piatra soarelui este o piatră a plăcerii fizice și intimitate. În nuanțe mai deschise, bijuterii cu piatra soarelui în nuanțe portocalii promovează afecțiunea, în timp ce cristalele mai întunecate adâncesc sentimentul de apartenență și de acasă.

Bijuterii cu pia piatra soarelui conțin energia ROȘIE, combinând energia razei roșii pure cu exuberanța și bucuria celei portocalii. Acesta reflectă culoarea forței și a vitalității, atât fizice cât și spirituale. Pietrele soarelui de asemenea nuanțe sunt amulete de protecție împotriva daunelor fizice. Ele ajută la depășirea fricii și la îmbunătățirea încrederea în sine și sunt cristalele victoriei, succesului și priceperii. Nuanțele mai deschise de stacojiu, roșu-portocaliu sunt excelente talismane în relațiile care se află la începutul lor.

Bijuterii cu piatra soarelui în nuanțe intense de roșu aduce încredere în sine, construită pe neînfricare. Acesta reflectă culoarea pasiunii, a energiei și a vieții. Motivează. Este o culoare foarte puternică – culoarea focului și a sângelui. Cristalele roșii închise întruchipează sentimente puternice, profunde, energii durabile și pasiune liniștită. Este o culoare masculină, deosebit de utilă pentru creșterea devotamentului și pentru a înțelege  gravitatea vieții.

Cum se pot integra bijuteriile cu piatra lunii în ținute?

În rândul bijuteriilor, piesele ce conțin pietre și cristale cu puteri vindecătoare au un loc special. Iar acest lucru se datorează datorită rolului lor dublu, acela estetic, dublat de cel metafizic și puțin ezoteric. Purtăm bijuterii ca să arătăm bine, dar și ca să ne simțim bine. Cristalele și pietrele prețioase ies în evidență datorită strălucirii lor aparte și a nuanțelor lor extraordinare, imposibil de obținut în laborator, prin procedee grăbite.

De aceea, în cazul oricărei ținute, un inel sau niște cercei cu piatra soarelui montată fie în argint sau în aur, vor avea un efect excepțional. O bijuterie bine aleasă, asortată corect și artistic la o ținută office, poate s-o facă pe orice corporatistă să se simtă regina balului sau, după caz, a ședinței din ziua respectivă.

Nu e musai să porți zeci de bijuterii cu piatra soarelui ca să grăbești transferul de energie a pietrei în viața ta. E suficientă o brățară discretă, dar de efect, un pandantiv în nuanțele caracteristice de roș, oranj și auriu sau o pereche de cercei pentru  activa forțele mistice care pot aduce în viața ta acele elemente de care ai nevoie ca să muți munții din loc. dar cel mai important este să crezi tu însăți sau tu însuți că ești cu adevărat capabil să muți munții din loc! Piatra soarelui este un talisman norocos, un fel de suvenir care să-ți amintească faptul că tu însuți ești suficient ca să faci minuni în viața ta. Nu aștepta o minune! Minunea poți fi chiar tu.

Alfă mai multă informație pe blogul nostru despre proprietățile pe care le pot avea și alte pietre ale bijuteriilor pe care s-ar putea sa le ai deja.

Sursă imagine: moonlotuscrystals.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *