Cauți un cadou pentru partenerul sau partenera ta? Atunci cu siguranță iți dorești sa fie ceva romantic. Sau poate preferi ceva mai degrabă practic și sugestiv? Indiferent care este ocazia, Valentine’s Day, o aniversare sau o zi de naștere, poți rămâne uneori în pană de idei. Dorința de a găsi ceva special se poate simți ca o presiune uneori. Desigur, iubirea pentru partenerul de viață are propriul limbaj, însă un cadou vorbește în locul tău. Descoperă în continuare câteva idei de cadouri pentru iubit sau iubită. 

Idei de cadouri pentru iubit

Când vine vorba de alegerea unui cadou pentru el, lucrurile se complică puțin deoarece bărbații sunt mai practici. Desigur, iubesc gesturile de afecțiune, însă cadourile trebuie să fie, totuși, masculine.

Chiar și după câțiva ani de căsnicie sau relație, în care v-ați cam oferit unul altuia nenumărate cadouri, tot mai există posibilități neexplorate. Cadoul pentru el ales din suflet spune „te iubesc”, „îmi pasă”, „mă bucur că ești lângă mine”. De la cadouri Valentine’s Day pentru el perfecte și serioase de care te vei bucura și tu, până la mici gesturi de afecțiune, există o mulțime de alegeri, fie de lux, fie cadouri care se încadrează într-un buget restrâns. Iată câteva idei de cadouri pentru iubit pentru fiecare etapă a relației.

Cadouri pentru un partener recent

Ai cunoscut de curând pe cineva, vă înțelegeți bine și se apropie Ziua Îndrăgostiților. Nu știi ce cadou i s-ar potrivi. Sau poate sunteți la primele întâlniri, nu ați clarificat încă statusul vostru de cuplu, dar nu vrei nici sa treci peste aceasta zi. Dificilă alegere, nu? Știai că bijuteriile pentru bărbați sunt gesturi la fel de romantice ca cele pentru femei? Trucul este să alegi ceva care să pară semnificativ, fie că este gravat cu un mesaj secret sau personalizat în alt mod. Gândește-te la inițialele lui, un citat care îi place, un simbol, posibilitățile sunt nenumărate.

Poți miza pe un cadou simplu, dar de efect, oarecum neutru, prin care să-i arăți că te gândești la el. De exemplu, dacă ai avut timp să-i studiezi stilul vestimentar, poți alege o bijuterie masculină precum o brățară bărbătească din argint pe care să o personalizezi.

Dacă se apropie ziua lui de naștere și încă nu știi exact ce-i place sau de ce are nevoie în acest moment, dăruiește-i ceva simbolic. Ai auzit de energia cristalelor? Un lănțișor din aur sau argint cu un pandantiv simplu cu piatra zodiei poate fi un cadou excelent.

Cadouri pentru iubitul sau logodnicul tău

Indiferent de ocazie, iubitul sau logodnicul tău merită ceva extraordinar pentru că este mereu acolo lângă tine. Prin cadoul ales, vrei să-l faci să se simtă special, iubit și apreciat. Dacă este aniversarea voastră sau Ziua Îndrăgostiților, însă, mergi pe idei de cadouri pentru bărbați romantice și de cuplu.

idei cadouri pentru iubit
sursă imagine: unsplash.com
 • Ia inițiativa și fă din timp o rezervare la un local unde se intră greu;
 • Creează un tablou cu o hartă a stelelor din ziua în care v-ați cunoscut;
 • Imprimă un mesaj scurt de dragoste pe o față de pernă;
 • Caută un set asortat de jurnale pentru activități comune.

Dacă este ziua lui de naștere sau sărbătoriți o realizare. Când cauți idei cadouri pentru bărbați aniversare, ține minte că orice ai lua, trebuie să fie doar pentru el. Așadar, partenerul tău este genul pretențios, care are deja tot ce are nevoie, sau este genul care se bucură de orice lucru oricât de mărunt? Există o mulțime de opțiuni de idei de cadouri pentru iubit de ziua lui utile, unice și accesibile pentru fiecare din această categorie.

Ce zici de o pereche de butoni pentru cămașă unicat, ca un fel de statement al eleganței? Până la urmă, ai un domn în viața ta și ești mândră să fii la brațul lui. Dacă lucrează în lumea afacerilor și are o funcție importantă, semnând documente, un stilou personalizat elegant poate face impresie.

Dacă știi că preferă lucrurile pe care să le folosească mai des, uite alte câteva idei originale de cadouri pentru iubiți:

 • Un kit de bere artizanală;
 • Unelte de lucru personalizate și unice;
 • Un mini blender pentru shake-uri proteice dacă este un împătimit al sportului;

Cadouri pentru soț

Simți că ți-ai epuizat toată energia creativă pentru cadourile de cuplu după câțiva ani de căsnicie? Cumpără-i ceva util de care are nevoie, dar pe care nu s-ar gândi să-l ceară. Dacă are gusturi rafinate și iese adesea în diferite cercuri eclectice, îl poți ajuta să facă impresie bună cu un ceas elegant cu cadran din aur.

Dacă urmează aniversarea vostră, un inel vintage ar putea fi o idee excelentă, ca semn al reînnoirii jurămintelor. Cu siguranță ar purta cu mândrie acest gen de afecțiune.

De asemenea, poți să-l surprinzi și să-l încânți cu un cadou prin care să-i încurajezi hobby-ul sau pasiunea. Important este ca acest cadou sa fie personal. Iată câteva cadouri deosebite pentru bărbați:

 • Obiecte de colecție;
 • Un obiect mărturie a unei experiențe majore: un articol sportiv original, o piesă rară:
 • Un autograf din partea unei celebrități pe care o admiră;
 • Un bilet la un eveniment sportiv de amploare la care nu s-ar duce pe cont propriu;

Idei de cadouri pentru iubită

Cumpărarea unui cadou perfect pentru iubita poate fi întotdeauna un pic mai dificilă, în special de Ziua Îndrăgostiților, când de regulă se oferă cadouri pentru cupluri sau se așteaptă cu siguranță la ceva mai romantic decât ai face în mod obișnuit. Poate că la începutul relației, un buchet generos de trandafiri roșii și o cină romantică sunt cadourile ideale.

Dacă sunteți împreună de mult timp, atunci ar fi cazul să ridici puțin ștacheta. Pentru a găsi cadoul care să-i spună cât de specială este, răspunde-ți la câteva întrebări de bază. Ce ii place ei sa facă? Ce prețuiește ea cel mai mult? Ce i-ar face viața mai ușoară, sau mult mai fericită? Găsește o modalitate de a-i oferi lucrul acesta ca o experiență de cuplu.

O altă idee bună este să-i oferi ceva care onorează un moment special din relația voastră. Sau poate preferi să alegi calea practică, gândindu-te la ce are nevoie acum. Iată câteva idei:

 • Bijuterii cadou – o pereche de cercei cu pietre roșii sau în formă de inimă s-ar potrivi perfect pentru o zi ce aniversează dragoste. Poți chiar să mergi mai departe și să cauți câteva modele de seturi cadou femei.
 • O sticlă de vin specială;
 • Lenjerie din satin sau mătase;
 • Un buchet de trandafiri cu inițialele ei;
idei de cadouri pentru iubit
sursă imagine: unsplash.com
 • O sticlă din parfumul ei preferat gravat cu un mesaj;
 • Un cântec de dragoste compus special pentru ea;
 • O excursie romantică plină de aventuri;
idei de cadouri pentru iubit
sursă imagine: unsplah.com

Deci cu ce idei de cadouri pentru iubit sau iubită ai rămas în minte?

Indiferent că ești în căutarea ideilor perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților sau pentru aniversarea vostră ori ziua de naștere, cadoul trebuie să-i arate persoanei de lângă tine că o prețuiești cu adevărat și că o iubești.

Sigur, nu ai nevoie de o zi anume pentru a-i arăta asta, dar este întotdeauna plăcut să primești puțină atenție în plus în aceste ocazii minunate. Până la urmă, nimeni nu-ți cunoaște persoana ca tine, așa că tu decizi care dintre aceste idei de cadouri pentru bărbați sau cadouri pentru iubită se potrivesc cel mai bine în cuplul vostru.

Sursă imagine reprezentativă: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *