Galben ca un soare sau ca un pepene …galben ! Puține culori țipă mai tare că a venit vara decât galbenul, în toate nuanțele lui aducătoare de bucurii și aventuri cââât mai departe de casă și de birou. Alături de movul electrizant, galbenul este, de asemenea, o culoare a anului 2018. De la covoarele roșii, la gale somptuoase și nunți regale, rochiile galbene au fost în centrul atenției începând cu această primăvară.

Femeilor le e cam frică să încerce să se îmbrace în galben. Dar aceasta este o culoare sexy și funky, merită probată. Poți să pui pe tine această culoare într-o variație generoasă de feluri. Sunt multe idei de descoperit pe care merită să le încerci.

Moda e despre culori și despre felul în care îmbini hainele și bijuteriile ca să-ți creezi o nouă costumație de ieșit în lume. Chiar dacă multe bijuterii se potrivesc aproximativ la orice, trebuie să fim atenți la acel ”aproximativ”. Atenția la detalii face diferența mai ales în ceea ce privește bijuteriile ! Din fericire, atenția la detalii și la bijuterii nu ține cont de buget. Oricât ai fi dispusă să investești în bijuterii pentru rochie galbenă, contează istețimea cu care o faci!

Galbenul este o culoare primară, ceea ce înseamnă că se regăsește în multe dintre celelalte nuanțe și culori din jurul nostru. Culorile primare merg cel mai bine îmbinate cu culori secundare. Culorile secundare sunt realizate prin amestecarea unor părți egale de oricare două complementare. Culorile secundare includ: verde (galben și albastru), portocaliu (galben și roșu) și violet (albastru și roșu).

Bijuterii în tonuri reci (verzi, albastre și purpurii) arată bine lângă culorile calde, cum ar fi galbenul, portocaliu și roșu. Pietrele prețioase merg bine cu îmbrăcăminte galbenă și din această categorie de bijuterii fac parte tanzanitul albastru, topazul albastru și safirul albastru.

Bijuterii pentru rochie galbenă

Anul acesta, celebritățile au adus galbenul în prim plan nu doar la televizor, în cadrul evenimentelor mondene, ci și în vacanțe. Galbenul este o culoare ce poate fi pe cât de festivă, pe atât de potrivită outfiturilor de vacanță. Galbenul este o alegere bună și pentru un outfit office pentru acelea și aceia ce lucrează în industrii creative, ce nu presupun limitarea la o îmbrăcăminte în culori șterse și prea sobre.

Bijuterii negre, rochie galbenă

Rochiile galbene merg bine cu accesorii negre. Așadar, culoarea acestor bijuterii pentru rochie galbenă poate fi chiar negru. Negrul merge de minune în combinație cu orice nuanță de galben. Ai văzut vreodată o albină ? Dar o viespe ? E clar că noi nu putem crea combinații de culori mai reușite decât cele pe care le-a creat natura. Cercei, mărgele, brățări negre.

Bijuterii pentru rochie galbenă în nuanțe tari

Bijuterii pentru rochie galbenă

Dacă îți place să experimentezi în modă, atunci acest stil de a îmbina bijuteriile cu rochiile galbene este pentru tine ! Poți să faci dintr-o rochie galbenă, care sare déjà în ochi, o ținută și mai extravagantă asortând la ea bijuterii în culori tari. Turcoaz, oranj, bleumarin, verde. Orice îți trece prin minte ! Dar ai grijă ma lachiaj. Rochie colorată + bijuterii colorate = machiaj neutru. Întotdeauna !

Bijuterii albe, rochie galbenă

Combinația de alb și galben merge foarte bine! Chiar umitor de bine aș putea spune. Albul arată excelent în combinație cu fiecare culoare, dar albul face galbenul să explodeze cu adevărat și preia focalizarea tinuței. Dacă ești în căutarea următoarei combinații de șoc a verii în materie de de culoare, nu ezita !

Bijuterii pentru rochie galbenă alese de vedete

Amal Clooney

Pe 19 mai, la nunta regală a anului pe care au urmărit-o milioane de oameni din întreaga lume în direct, Amal Cloony a purtat o umitoare rochie galbenă, o creație Stella McCartney. Având pantofi și clutch aurii, precum și o pălărie galbenă (în aceeași nuanță cu rochia) cu voaletă, Amal a optat în materie de bijuterii pentru o pereche simplă, dar de efect, de cercei. O pereche de cercei  Lorraine Schwartz de 17 karate, în valoare de 500.000 $. De altfel, acesta a fost cel mai costisitor element al ținutei sale.

Cu această apariție uimitoare, Amal Clooney a oferit amatorilor de modă din întreaga lume un look iconic, care va rămâne în istorie și va fi mult timp de acum încolo de referință.

Meghan Markle

Bijuterii pentru rochie galbenă

Chiar dacă Meghan Markle este, de acum, membră a familiei regale britanice, acest lucru nu o împiedică să exploreze în continuare nuanțe îndrăznețe și stiluri de modă uimitoare.

Meghan a purtat rochia aceasta la o recepție la care l-a acompaniat pe prințul Harry, în Londra. Culoarea este cu siguranță una îndrăzneață, ce nu face parte neapărat din tiparele regale.

Meghan optează la această rochie pentru niște pantofi neutri și o coafră cu părul prins. Ca accesorii, nu are decât niște cercei extrem de finuți din aur, care aproape că nu se văd și verigheta.

Jennifer Lopez

Suprinsă prin New York într-o seară mai răcoroasă, Lopez purta o rochie galbenă de lungime medie, cu un cardigan de aceeași nuanță deasupra. Cu un decolteu uriaș și o pereche neagră de pantofi marca Christian Louboutin, Jennifer Lopez optează în materie de bijuterii pentru câteva inele aurii, de efect.

Rihanna

Bijuterii pentru rochie galbenă

Rihanna a luminat covorul de la Oscar de la Renta în timpul lansării Fenty Beauty în Brooklyn, New York, pe 7 septembrie 2017. Galbenul încă nu devenise culoarea anului, însă era clar că după o asemenea apariție a cântăreței, multe femei și-ar fi dorit să încerce și ele să poarte o rochie asemănătoare.

Rihanna optează în materie de bijuterii pentru niște cercei mari, rotunzi, din aur, pentru multe inele pe fiecare mână, precum și pentru mai multe brățări sclipitoare care să îmbogățească un look ce putea părea cam sărac, rochia fiind din materiale simple și dintr-o singură culoare.

Așadar, experimentează cu diferite ținute și să nu-ți fie frică să alegi chiar și culoarea galbenă, iar niște bijuterii pentru rochie galbenă bine alese te vor avantaja la maxim.

Sursă imagine principală: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *