Când treci printr-o acută criză de inspirație și, după ce ai întors șifonierul pe dos, ai răsturnat în mijlocul casei cutia de bijuterii și te-ai enervat pentru că nu ai știut cu ce să te îmbraci, ce ținută să compui, ce bijuterii să porți cu vreo ocazie, ține minte: vedetele de pe covorul roșu sunt aici pentru tine! Nu, nu te vor ține de mânuță cât timp plângi, nu-ți vor răspunde la mailuri și nici la telefon, însă pot să-ți ofere ceva foarte util și, mai ales, binevenit în momente de grea cumpănă ca acesta.

Să punem vedetele la treabă! Vedetele sunt bune să ne distreze în filme de comedie și în seriale, dar putem să ne folosim și noi, indirect, de stiliștii lor și asta fără nici un deranj financiar și fără nicio rușine. Află ce cercei poartă vedetele conform celor ce urmează.

1. Celebritățile cu sânge albastru – Kate Middleton

blank 

Ducesa de Cambridge deține o colecție impresionantă de bijuterii scumpe, multe moștenite de la familia regală, altele noi, însă toate extrem de rafinate și de elegante. Se întâmplă de multe ori ca Kate Middleton să împrumute piese de rezistență din colecția de bijuterii a Reginei Angliei, așa că o scurtă privire asupra aparițiilor sale mondene cu focus pe cercei devine cu atât mai tentantă.

Adoptând un stil elegant, clasic, sobru, demn de o viitoare regină a Regatului Unit al Marii Britanii al și Irlandei de Nord, Kate Middleton ne-a obișnuit, în materie de cercei, cu discrete piese din pietre și metale prețioase. Am putea spune chiar extrem de prețioase, fiindcă bijuteriile sale au prețuri începând de la 3 zerouri în sus în coadă.  Cerceii săi sunt de cele mai multe ori mici, iar când poartă cercei mai mari, accentul cade pe aceștia, fără ca ducesa să poarte și alte elemente complementare ținutei în materie de bijuterii.

Soțul său fiind al treilea în linie pentru moștenirea tronului Marii Britanii, Kate Middleton este constrânsă să țină seama de un număr mare de restricții și interdicții în toate planurile vieții sale și, mai ales, în modă și stil. Unei viitoare regine i se cuvine să fie sobră, cumpătată, elegantă. Kate nu are voie, conform rangului său regal, să poarte cercei extravaganți, iar gama de culori din care poate alege este, de asemenea, limitată la nuanțe mai degrabă sobre.

De aceea, cerceii pe care ea și-i alege sunt întotdeauna eleganți. aceasta este principala caracteristică a stilului lui Kate Middleton în general și, mai ales, în ceea ce privește bijuteriile. Cheia în ținutele sale constă în cumpătare. Însă această cumpătare este numai una vizuală, căci prețurile bijuteriilor sale sunt, de cele mai multe ori, astronomice.

2. Michelle Obama

Michelle Obama este prima Primă Doamnă de culoare a Statelor Unite ale Americii. Din 2008, când soțul său, Barack Obama, a devenit primul președinte american de culoarea, Michelle nu a rămas în umbra acestuia. Putând fi descris drept cea mai carismatică pereche prezidențială din lume, cei doi au reușit, prin karisma lor, prin valorile pe care le-au promovat, prin felul lor de a fi, să cucerească opinia publică de pe întreg mapamondul.

Michelle Obama s-a impus, pe parcursul președinției lui Barack, drept fashion icon. Simțul său estetic fără cusur, combinațiile ei îndrăznețe, faptul că promova creațiile unor designeri tineri, mai puțin cunoscuți etc. au ajutat-o să se impună pe scena internațională inclusiv din punct de vedere al stilului. După Jackie Kennedy, o primă doamnă cu multă personalitate și un stil propriu inconfundabil, doar Michelle Obama, dintre primele doamne care s-au succedat în SUA, a mai reușit să atragă atâta admirație și să-și impună propriul stil.

În materie de cercei, Michelle Obama nu se teme să exploreze o mulțime de variante, dintr-o mulțime de stiluri. Atunci când își alege cerceii, ea reușește să-și pună în evidență trăsăturile feței. De obicei, optează pentru cercei mai mari, mai neobișnuiți, mai colorați. În ținutele sale, în ceea ce privește bijuteriile, accentul cade pe cercei, care sunt de culori deschise, pentru a crea un contrast elegant cu culoarea tenului său, sau în nuanțe jucăușe și colorate, care-i oferă un look relaxat și vesel.

3. Kim Kardashian

Ce cercei poartă vedetele

Kim Kardashian este una dintre celebritățile momentului care nu se dă jos de pe micul ecran și care, de altfel, nu se știe exact de ce au devenit atât de cunoscute. Totuși, milioane de teenageri din întreaga lume îi urmăresc show-rile TV și suspină adânc atunci când o văd. Fotomodel, actriță și, mai ales, vedetă de televiziune, Kim Kardashian este un exponent al Pop Culture și, de aceea, fiecare ținută a sa, fiecare apariție publică etc. îi sunt devorate și analizate de către comentatorii de fashion și de către revistele de can can.

Kim Kardashian are un stil destul de simplu. Îi place să-și pună în evidență talia subțire, bistul generos și bazinul foarte mare. Deci poartă haine strâmte, mai ales monocrome, în nuanțe de obicei închise. Cu cât mai multă piele iese la vedere, cu atât e mai bine pentru Kim Kardashian. Mizând în aparițiile sale pe efectele psihedelice ale formelor sale proprii, Kardashian nu este un mare fan al bijuteriilor. Poartă foarte puține, iar accentul e pus, fără excepție, pe cercei. Fie că e vorba despre ținute de zi sau de seară, în ceea ce privește bijuteriile piesa centrală a outfiturilor sale vor fi cerceii.

Ce cercei poartă vedetele

Kim Kardashian mizează pe naturalețe. Stilul său vestimentar este unul simplu, care îi marchează toate punctele forte și, mizând pe cercei ca piesă de rezistență, ea reușește să creeze efecte specatculoase cu orice ocazie.

Ziua, asortați la un sacou negru, nișt cercei geometrici aurii dau un efect glam uimitor

Seara, la o petrecere pe covorul roșu, niște cercei mari, colorați, simplu asortați la o rochie neagră cu umerii goi au un efect de milioane.

4. Loredana Groza

Ca să nu neglijăm nici apucăturile fashion ale vedetelor autohtone, vă propun să analizăm puțin și cerceii Loredanei Groza. Lori este una dintre vedetele cele mai extravagante, cele mai nebune din România. Ea experimentează foarte mult atât în muzica ei, cât și în vestimentație. Loredana Groza este un bun exemplu pentru nonconformism, excentricitate, curaj și nepăsare pentru ceea ce numim noi ”gura lumii”.

În concertele sale, Loredana Groza adoră să se costumeze în fel și chip. Îi plac culorile, îi place teatrul, iar bijuteriile nu lipsesc din peisaj.

Ce cercei poartă vedetele

Sursă imagine principală: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *