Ai visat despre argint în ultima perioadă și vrei să știi ce însemnă asta? Ei bine, majoritatea situațiilor în care îți apare argint în vis sunt de natură simbolică, dar pot fi și foarte personale, așa că este posibil ca semnificațiile lor să aibă legătură cu propria situație. Poate treci printr-un moment important în viață.  

În contextul spiritual, visul reprezintă intuiția și viața noastră interioară, și, de asemenea, modul în care interacționăm cu ceilalți. Totuși, un ghid de interpretare vis argint poate fi folosit ca un punct de plecare astfel încât să înțelegi ideile generale. Așadar, descoperă în continuare câteva puncte de plecare despre ce înseamnă să visezi bijuterii de argint.

Ce înseamnă când visezi argint?

argint în vis

Argintul este consemnat în istorie încă de la apariția primelor civilizații. Interesant este că, în Antichitate, argintul era adesea considerat mai valoros decât aurul, despre a cărui însemnătate am scris în acest articol. În epoca medievală era un metal obișnuit pentru confecționarea veselei. Totodată, argintiul este o culoare elegantă și sofisticată, cu un aer modern. 

În cazul nostru, însă, un lucru destul de important în legătură cu argintul este o semnificația lui spirituală. Mai ales dacă luăm în calcul alchimia timpurie, argintul fiind considerat o reflectare a sufletului nostru.

Așadar, dacă te întrebi „ce înseamnă dacă am visat argint”, iată câteva posibile înterpretări: 

  • Argintul este un mineral asociat cu energia lunii, ceea ce poate indica o creștere a intuiției și o putere spirituală progresivă. Prin urmare, dacă visezi argint, s-ar putea să fie un semn că îți dorești să te concentrezi mai mult pe creșterea propriei vieți spirituale; 
  • În ciuda popularității sale, argintul este deseori văzut ca fiind al doilea metal prețios după aur. Așadar, dacă apare argint în vis mai poate însemna și că îți dorești ca ceilalți oameni să realizeze adevărata ta valoare;
  • În decursul istoriei, argintul a reprezentat un simbol al averii deoarece era folosit ca material pentru confecționarea monedelor. Prin urmare, argintul a fost asociat cu comerțul, banii și finanțele. Dacă visezi argint, ar putea fi un semn al prosperității și nu doar în domeniul financiar;
  • Argintul mai poate fi privit ca „ceva special”. De regulă, obiecte precum tacâmuri sau ornamentele din argint sunt folosite doar la ocazii speciale. Așadar, dacă visezi argint, ar putea fi un semn că urmează să experimentezi ceva special în viața ta sau poate fi un mesaj divin legat de propria ta unicitate în lume. Urmează oare să-ți descoperi adevăratul scop în viață?
  • Deoarece argintul este un material cu o densitate mare, dacă îți apare în vis ar putea fi un semn că poți rezista la orice în viață, mai ales dacă știi că te așteaptă o perioadă plină de provocări.

Ce înseamnă să visezi monede de argint?

argint în vis

Făcând o asociere cu pildele biblice, monedele de argint simbolizează trădarea și necinstea. Pe de altă parte, monedele de argint sunt și un simbol al banilor ca sursă de fericire. Așadar, acest element din argint atât de important în istorie pare să aibă semnificații contradictorii.

Simbolismul unei monede de argint într-un vis mai poate avea legătură și cu propriul trecut deoarece monedele de argint au existat în antichitate. Un astfel de vis poate fi un semn că ai niște treburi neterminate din trecut sau că vei reveni la o situație mai veche. 

Ce înseamnă bijuterii din argint în vis?

În lumea spirituală, argintul nu este doar un metal. El semnifică energia feminină, intuiția, abilitățile de comunicare și multe altele. Dacă visezi bijuterii din argint, însă, ține cont de faptul că visele despre bijuterii în general au o semnificație pozitivă și indică prosperitate, progres și succes. 

Bineînțeles, semnificația visului variază în funcție de detaliile acestuia, așa că încearcă să îți amintești cât mai multe

  • Visele în care pierzi bijuterii nu sunt considerate un semn bun. Bijuteriile sunt asociate cu bunăstarea materială sau cu aparențele. Poate fi un semn că cineva apropiat nu te mai respectă. De asemenea, ai grijă la portofel! 
  • Dacă visezi că primești în dar bijuterii de argint este semn că te vei bucura de laude și bogăție, doar că acestea vor fi nemeritate;
  • Dacă în vis te uiți prelung la bijuterii din argint, ar putea fi un semn că îți dorești mai multe bogății de la viață, indiferent de natura lor; 
  • Dacă visezi că ai oferit sau donat bijuterii din argint, poate însemna că urmează să elimini ceva din viața ta și că te confrunți cu o intrigă;

Brățară de argint în vis

Brățara în vis prevestește că te așteaptă lucruri bune și că îți va surâde norocul. Deoarece brățara este interpretată ca fiind un semn de fericire, viață sănătoasă și confortabilă sau abundență. Poate că ai deja tot ceea ce-ți trebuie dar nu-ți dai seama. Încearcă să te bucuri de toate lucrurile mici pe care ți le oferă viața și să privești totul cu mai multă recunoștință. 

Pe lângă asta, brățara de argint în vis este un element al maternității. Poate este cazul să reevaluezi relația cu familia ta sau cu propria mamă.

Verighetă de argint în vis

Prezența unui inel de argint în vis sau a unei verighete este direct legată de fericirea emoțional și de viața de cuplu. Poate că relația voastră va intra într-o nouă etapă, ori urmează să întâlnești pe cineva special în cazul în care nu ai încă o jumătate. 

Pe de altă parte, dacă în vis porți un inel de argint și îl tot învârți pe deget, poate fi un semn prin care universul îți spune că în acest moment te cam învârți în cerc. Fă pasul acela important pe care îl tot eviți dacă tot ai descoperit ce înseamnă inel de argint în vis. 

Cercei de argint în vis

De-a lungul timpului, cerceii au fost un simbol al feminității, dar și o marcă culturală importantă. În mod tradițional, aceste accesorii au fost purtați de femei încă din Paleolitic. Așadar, cercei din argint în vis pot fi asociați cu stabilitatea, în special din punct de vedere financiar și cu statutul social sau poziția de putere.  

În unele cazuri, cerceii de argint pot reprezenta, de asemenea, puritatea, inocența și liniștea sufletească. 

Dacă vizezi cercei de argint masivi, înseamnă că vei putea impresiona persoanele din jur cu încrederea pe care o afișezi. Totodată, semnificația cercei de argint în vis poate fi alta. De exemplu, un semn că ai făcut progrese în atingerea obiectivelor tale și rezultatele sunt vizibile. 

Lanț de argint în vis

Te întrebi ce semnifică în vis lănțișorul de argint? Acest accesoriu reprezintă legătura dintre sinele tău superior și corpul tău fizic, potrivit studiilor metafizice. Să ai astfel de vise înseamnă că vei experimenta iluminarea. De asemenea, înseamnă că vei stabili o conexiune profundă cu sufletul tău și îți vei descoperi cele mai profunde dorințe ascunse. Dacă viața ta are nevoie de un scop mai mare, fii sigur că universul te va ajuta. 

Dacă în visul tău apare un colier de argint impunător, este un semn că universul te va răsplăti pentru luptele și munca grea pe care le-ai dus până acum, mai ales dacă ai simțit că totul te-a copleșit în ultima vreme. 

Totodată, dacă îți apar cruciulițe de argint în vis înseamnă că în curând va trebui să faci un sacrificiu sau un gest altruist pentru o persoană dragă. 

De reținut despre argint in vis

Așadar, dacă ai un vis cu bijuterii de argint, poate fi un semnt că universul are un mesaj special de transmis. Se pare că în acest moment nu te concentrezi pe lucrurile potrivite în viață ori nu știi exact care îți este scopul, sau poate că te agăți prea mult de trecut. În același timp dacă ai visat argint poate fi un semn că va ieși soarele și pe strada ta și te vei bucura de prosperitate și de acea apreciere pe care ai căutat-o până acum.

Argintul în vise simbolizează, de asemenea, intuiția ta, latura feminină, dreptatea, puritatea, și stima sine. Este un semn că ar trebui să te iubești pe tine însuți astfel încât să poți realiza lucruri mărețe.

Sursă imagine reprezentativă: romadesignerjewelry.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *