Livrarea gratuita in 24 h. Pentru detalii suplimentare sunati la 0758 591 509

Modele de inele de aur pentru femei

inele de aur

Femeile sunt cele mai mari consumatoare de bijuterii din lume. Cumva, e și firesc, având în vedere că de-a lungul istoriei cele mai multe tipuri de bijuterii au fost dedicate femeilor și diferitelor lor capricii. Iar aurul este, fără îndoială, în topul preferințelor femeilor atunci când vine vorba de materialele pe care le preferă pentru bijuteriile lor, indiferent de epoca la care ne raportăm. Și astăzi, și cu 50 de ani în urmă, și cu 100 sau 500, cele mai multe bijuterii se fac din aur. Haideți să vedem care sunt principalele modele de inele de aur pentru femei.

Inel de aur aniversar

inel de aur

Un inel de aur aniversar este, de regulă, cel în care diamantele sau pietrele prețioase ocupă o treime sau o jumătate din perimetrul benzii inelului. Pietrele sunt, de obicei, setate într-un canal sau într-un cadru. Banda însăși a inelului poate fi uniformă în lățime sau poate fi conică. Acest tip de inel este oferit în dar în mod tradițional cu ocazia unor aniversări, cum ar fi aniversările nunților și a zilelor de naștere.

Inele de aur cu piatră sau cristal semi-prețios

Acest tip de inel de aur care are ca piesă principală o pietră semiprețioasă sau, de ce nu, chiar  prețioasă asociată cu luna nașterii unei persoane. Să oferi în dar unei femei un inel cu piatra ei norocoasă e mai mult decât un cadou, este o dovadă de atenție, de devotament și de apropiere, pentru că faci referire la niște elemente pe care nu oricine le cunoaște despre ea.

Piatra prețioasă norocoasă a unei persoane e modalitate perfectă de a face un inel mai semnificativ și personalizat pentru purtătorul său. Aceste pietre prețioase norocoase există de sute, chiar mii de ani și tot de atunci se crede că au puteri supranaturale, care potențează calitățile purtătorilor lor și, în plus, îi feresc pe aceștia de energiile negative. Citește mai multe despre pietrele prețioase și noroacoase ale fiecărei zodii pe blogul leador.ro.

Inel de aur tip verighetă

inele de aur nunta
Sursă imagine: unsplash.com

Inelul de aur simplu, care nu e neapărat simplu și asta datorită materialului prețios din care este creat, reprezintă de obicei inelele de căsătorie, verightele, deși nu e obligatoriu să fie așa. Există și inele simple din aur care nu reprezintă în mod obligatoriu uniunea spirituală dintre doi oameni. Acest tip de inel este uniform in latime, fara nicio neregularitate pe suprafața sa. Inelul de tip verighetă poate purta cu el forța unui mesaj din suflet, ce poate fi gravat pe spatele său sau, de ce nu chair pe fată. Purtat pe mâna dreaptă, un asemenea inel nu poate fi confundat cu o verighetă.

Setul de inele de aur de nuntă

Setul de inele de aur de nuntă est un set de inele purtate de o femeie căsătorită pe degetul inelar stâng, care include un inel de logodnă și o verighetă. Aceste două inele sunt de obicei purtate împreună și se completează reciproc în stil. De regulă, femeile căsătorite le poartă toată viața, ca simbol și memento al unuia dintre cele mai frumoase momente din viața lor.

Inelul tradițional celtic

inel de aur traditional celtic
Sursă imagine: myirishjeweler.com

Cu un design tradițional irlandez / celtic, inelul reprezintă două mâini care țin o inimă încoronată. Mâinile reprezintă prietenie, inima reprezintă dragoste, iar coroana reprezintă loialitate.

Dacă este purtat pe mâna dreaptă cu inima îndreptată spre tine, înseamnă că ți-ai găsit dragostea și că ai o relație. Purtarea inelului celtic cu inima îndreptată spre exterior simbolizează faptul că ești singură și căutați o relați. Purtând inelul celtic pe mâna stângă înseamnă că ați v-ați găsit dragostea și că sunteți căsătorită. Multe femei irlandeze poartă inelulceltic ca un inel de aur de logodnă, inel de nunta sau un simbol al patrimoniului lor irlandez.

Inel de aur contemporan

Inelul de aur contemporan este un inel cu un design care este în trend stilurile actuale din industrie. Ceea ce face un inel contemporan poate fi tăierea, designul sau chiar alegerea materialelor pe care le realizează. De exemplu, un inel de aur cu piatră prețioasă pătrată este o tăiere mai contemporană decât o piatră prețioasă clasică rotundă.

Când vine vorba de aur, inelele contemporane snt confecționate din aur de 24k, din aur roz sau din aur alb. Din punct de vedere al designului, un inel contemporan de aur poate avea un design curat, minimalist, pe un design ornamental, cu aspect caracteristic unei epoci mai vechi.

Inelul de logodnă

inele de aur de logodna
Sursă imagine: unsplash.com

Un inel acordat în mod tradițional unei femei de logodnicul său ca simbol al angajamentului său de a se căsători. Inelul de logodnă este purtat pe degetul inelar stâng.

Acesta este de obicei completat cu un diamant, deși și alte pietre prețioase au devenit populare pentru a le fixa pe un inel de logodnă. E cazul inelului de logodnă a lui Kate Middleton, care are ca piatră principală un safir de un albastru pătrunzător și care a aparținut reginei și Prințesei Diana.

Inelul de familie

Un inel de familie din aur este prețios nu doar pentru că e scump, ci pentru că poartă cu el tradiția unei familii și amintirea unor oameni dragi. Aceste inele trec de la o generație la alta și reprezintă legăturile familiale, loialitatea, forța și unitatea familiei. Un astfel de inel își sporește valoarea datorită procesului istoric prin care ajunge la deținătorii săi.

Inelul de promosiune din aur

Un inel mic folosit pentru a indica angajamentul față de o relație monogamă. Poate sau fie un precursor al unui inel de logodna.

Inele de aur de promisiune sau complementare pot fi, de asemenea, schimbate între prieteni ca simbol al prieteniei lor veșnice sau pot reprezenta un simbol al unui angajament religios sau personal de a adera la anumite reguli sau principii. Inelele de promisiune din aur tradiționale pot include motive precum inimile, inimile duble, pietrele prețioase în formă de inimă sau inelele celtice.

Inele de aur cu 3 pietre

inele de aur cu trei pietreInele de aur care conțin trei pietre mai mari, ce pot simboliza trecut, prezent și viitor. Cele trei pietre pot fi diferite în materie de culori, forme și dimensiuni, dar ele trebuie să se completeze reciproc și de obicei oferă un anumit grad de simetrie.

Acesta reprezintă o opțiune populară pentru inelul de logodnă și / sau aniversare. Un inel cu trei pietre poate fi, de asemenea, o modalitate foarte bună de a reprezenta trei copii într-o familie sau poate purta o conotație religioasă a Tatălui, a Fiului și a Duhului Sfânt. Posibilitățile pentru un inel de 3 pietre sunt nesfârșite, precum și nenumăratele variații ale designului său.

Așadar, există o mare varietate de inele de aur din care puteți alege unul perfect. Câteva exemple unice le puteți găsi în căutare pe pagina nostră Leador inele

Sursă imagine: unsplash.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 
Send this to a friend