Livrarea gratuita in 24 h. Pentru detalii suplimentare sunati la 0758 591 509

Bijuterii pentru păr

bijuterii pentru păr

Femeilor cu păr des, frumos și mătăsos le stă bine cu accesorii în el. Accesoriile pentru păr, combinate corect, pot fi o completare perfectă pentru orice ținută. Culturile orientale au o lungă și frumoasă tradiție a bijuteriilor pentru păr, care fac parte din ritualuri sacre, cum ar fi nunta la indieni sau la otomani. Acesta este, probabil, motivul pentru care femeile poartă bijuterii pentru păr care le fac să se simtă regine, prințese sau zeițe.

Pași mici pentru minimaliste – Bijuterii pentru păr discrete

bijuterii par

Bijuteriile discrete și minimaliste în păr sunt o soluție perfectă pentru coafurile de zi cu zi. Aceste mici detalii pot completa orice ținută, așa ca nu le subestimați. Încercați doar câteva piese minimaliste, cum ar fi o agrafă mai specială, din materiale prețioase și simțiți întreaga putere a bijuteriilor de păr.

Puterea lor vine din efectul wow pe care îl oferă – bijuteriile de păr se pun în coafuri stilate și aranjate. Ele completează cu o notă de noblețe coafura și pun în valoare acea senzație wow, de prințesă, pe care o ai atunci când te simți bine în pielea ta. Discret nu înseamnă că nu se vede. Înseamnă că se vede atât cât trebuie pentru o zi la birou, o ieșire cu niște prieteni sau o plimbare de seară în parc, astfel încât să ai un stling de bun gust, al cărui minimalism aduce noblețe outfit-ului tău. Less is more!

Tiara cu pietre prețioase – Și tu poți să fii o prințesă

accesorii par

Suntem obișnuiți să vedem accesorii și bijuterii pentru păr în primul rând la prințese și la regine. Coroanele, tiarele și palariile-bijuterie fac parte din apanajul regal. Aceste bijuterii îi delimitează pe cei cu sânge albastru de oamenii de rând, fiind simboluri ale statutului social. Partea bună e că trăim vremuri în care și noi, oamenii de rând, putem să ne simțim prinți și prințese.

Nimic nu ne oprește să experimentăm ținute opulente, la care să asortăm coronițe, coroane și tiare. Atenție, însă, acest tip de bijuterie de păr este unul pretențios și nu se potrivește oricărei ocazii. Așa cum reginele și prințesele poartă tiare doar la dineuri oficiale, baluri și ceremonii oficiale, așa și noi vom putea să avem o apariție de efect doar în contextul potrivit.

Tiara cu pietre prețioase se potrivește evenimentelor de seara, cum ar fi nunțile, botezurile, balurile de absolvire sau zilele de naștere. O asemenea bijuterie de păr te va face să te simți regină și va completa cu mare succes o rochie de seară din materiale nobile, cum ar fi mătasea, satinul sau catifeaua. Atenție, însă, la ce alte bijuterii îți mai pui. Pentru ca o tiară să fie cu adevărat un accesoriu elegant și stylish, nu o umbri cu cercei prea mari, nu face exces de zel. Tiara se va privi elegant atunci când ea e accesoriul central al ținutei. În caz contrar, vei obține temutul efect sorcovă. Mare atenție!

Bijuterii pentru păr pentru mireasă

bijuterii pentru parÎn una dintre zilele care se presupun a fi printre cele mai frumoase din viața unui om, respectiv ziua nunții, miresele poartă, de obicei, accesorii pentru păr pe care nu le-ar purta în mod obișnuit. Alături de prințese, în spațiul public suntem obișnuiți cu bijuteriile pentru păr pentru mirese.

Miresele aleg, de obicei, pietre prețioase și cristale albe sau translucide pentru a le completa ținuta din ziua nunții. Puține sunt cele care au curajul că experimenteze la bijuterii cu culori contrastante.

Bijuterii pentru păr contemporane

Astăzi designerii contemporani și artiștii bijutieri se întrec în modele dintre cele mai surprinzătoare și mai ieșite din comun. Acestea ies din comun nu neapărat prin opulență sau culoare, ci prin formele neobișnuite, prin combinațiile inedite de culori, dar, mai ales, prin amprenta unică pe care bijutierul o imprimă unei piese pe care o gândește și o realizează cu minuțiozitate.

bijuterii pentru parAxându-se asupra fiecărui detaliu, artiștii contemporani refac design-ul nu doar al formei bijuteriilor pentru păr, ci a mecanismelor obișnuite de prindere a acestora, pentru a crea un accesoriu cu aspect modern, rafinat și versatil.

În ultimii ani, inovația tehnică le-a permis artiștilor și ciar producătorilor de bijuterii în masă să îmbunătățeasc atât funcționalitatea, cât și stilul bijuteriilor pentru păr. Acestea devin din ce în ce mai versatile și flexibile. Drept urmare, permițând o gamă largă de opțiuni de styling, de la părți laterale până la noduri întregi și cozi de ponei. În funcție de mărime și model, ele se aplică unei varietăți de calități diferite de păr. Închiderea lor fără șurub, fără nituri sau cu șuruburi permite ca noile modele de bijuterii pentru păr să fie introduse și scoase ușor din podoaba capilară fără a trage sau rupe părul.

Cum transformi o bijuterie obișnuită într-una pentru păr?

E fără nicio îndoială, ne plac accesoriile pentru păr, ne plac fetele cu păr lung, mediu sau scurt care știu să se pună în valoare. Ne place când își cumpără bijuterii pentru păr sofisticate. Unele domnișoare pot opta chiar și pentru refacerea unui colier, a unor cercei sau a unei broșei de epocă a bunicii ca pe o bijuterie pentru păr. De fapt, profesioniștii o fac tot timpul pentru evenimentele de pe cat walk și pe covorul roșu.

Trebuie doar să ai curajul să gândești în afara cutiei de bijuterii. Brățări, cercei și broșe –  amestecarea și potrivirea diferitelor bijuterii într-o coafură creează un efect baroc decadent, care se potrivește bine la petreceri, indiferent de anotimp.

Nu-ți fie teamă să porți simultan câteva accesorii de păr diferite, mai ales dacă ai niște agrafe vintage și broșe cu adevărat interesante. Eclectismul este foarte popular in acest sezon printre fashioniste, designeri de moda si stiliști de top.

Sursă imagine: unsplash.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 
Send this to a friend