Ai visat vreodată că cineva ți-a pus pe deget un inel cu diamante? Nu-i așa că e un vis din care n-ai vrea să te trezești? Nu de alta dar vrei să vezi și continuare. Oare ce inseamna cand visezi bijuterii cu diamante?

Visele fac parte din noi și din viețile noastre, visul este o componentă importantă a subconștientului nostru. De-a lungul veacurilor oamenii și-au pus întrebări în legătură cu viselor lor, ba chiar nu puțini interpretau visele ca mesaje ale divinității. În Antichitate, oamenii își bazau viețile pe ce transmiteau visele. Credeau că însuși zeiii li se arată în vise, spunându-le ce să facă.

Dincolo de credințele populare, cum ar fi dacă visezi că-ți cade un dinte, înseamnă că se îmbolnăvește cineva, psihologia viselor dă viselor o altă interpretare, și anume că acestea ar fi dorințele noastre latente stocate în subconștient.

inel cu diamante

Inel de logodna din aur alb de 18k cu diamante naturale | Click imagine

Deci, ce poate să însemne dacă visezi că cineva ți-a pus pe deget un inel cu diamante? Poate dorința subconștientului tău de a întra într-o relație stabilă care să pună bazele formării unei familii?

Ce inseamna cand visezi bijuterii cu diamante?

Conform site-ului dreamingandsleeping.com, dacă visezi diamante poate să însemne o căsătorie sau un angajament, în tot cazul o relație stabilă de durată, sau poate însemna prosperitate și belșug.

Visele despre diamante pot fi o amintire a unei zile de naștere sau o aniversare viitoare. Diamantul este darul pentru aniversările de 10, 60 și 75 de ani și este piatra de naștere a celor născuți în luna aprilie.

Dacă e să ne gândim la expresia „diamant neșlefuit„, să visezi un astfel de diamant mai brut poate să însemne că cineva sau ceva poate avea un mare potențial, chiar dacă acestea nu pare deloc astfel, adică anunță evenimente sau persoane cu potential ascuns.

Un inel de diamant într-un vis poate reprezenta o propunere, o promisiune sau un angajament; sau poate fi împlinirea dorinței dacă anticipezi sau aștepți o propunere de la iubitul tău.

ce inseamna cand visezi bijuterii cu diamante

Să visezi că-ți pierzi inelul de diamante ar putea sugera că ceva lipsește în relația ta.

Să visezi că diamantele din inelul tău cad, pot fi un indiciu că relația ta este în impas.

Dacă visezi diamante în general, poate să însemne că vei avea probleme. Îți este dificil să duci la bun sfârșit un proiect, iar acest lucru îți dă multe bătăi de cap.

Dacă visezi că ai în posesie un diamant, acesta poate să însemne că vei fi onorat sau admirat de alți oameni. Ai putea ajunge într-o poziție înaltă în viață sau te vei căsători cu cineva influent. În toate cazurile, vei fi respectat de către ceilalți și această poziție îți va aduce nenumărate beneficii în viață.

Dacă primești în dar un diamant în vis, aceasta poate să însemne că veți fi în centrul atenției la un anumit eveniment la care intenționați să mergeți. Și mai înseamnă că veți explica pe toți ceilalți în momentul în care vă veți face apariția, iar ochii tuturor vor fi pe dvs.

Dacă renunți la un diamant în vis, în favoarea cuiva, acest vis poate să însemne că ești pe cale să faci o mare greșeală în legătură cu finanțele tale. Ai grijă la investițiile tale și nu cheltui ca și cum n-ai mai apuca ziua de mâine. Perioada ce urmează este mai degrabă propice economiilor și evită deciziile majore legate de bani.

cercei cu diamante - ce inseamna cand visezi bijuterii

Cercei din aur alb de 18k cu safire si diamante naturale | Click imagine

Dacă visezi că ai cumpărat un diamant, aceasta poate să însemne că ești pe punctul de a-ți împlini un scop de-al tău sau vei finaliza cu success un proiect de afaceri. Toate eforturile îți vor fi răsplătite și vei primi o recompense pe măsură.

Un vis în care primești un diamant contrafăcut, poate fi premonitoriu pentru o perioadă mai puțin productivă pe care urmează să o traversezi. Orice vei încerca să faci va fi un eșec sau nu vei avea success cu schimbările pe care ți le dorești. Poate e mai bine să te relaxezi și să iei o pauză de la a te mai gândi la toate acele probleme multe și copleșitoare. Evident că nu se vor rezolva de la sine, dar după o perioadă de pauză s-ar putea să ai o abordare mai puțin încrâncenată asupra problemelor. Sau uneori lucrurile nu sunt în controlul nostru și atunci nu e nimic de făcut în privința lor, cu atât mai puțin să ne îngrijorăm.

Concluzie

Așadar, oricare ar fi visul sau semnificația pe care ai primit-o, este important de știut că visele sunt rezultatele trăirilor noastre diurne pe care creierul le procesează noaptea – emoții sau trăiri reprimate sau neconștientizate. Pot fi lucruri pe care le-am ascuns în adâncurile minții noastre, cum ar fi o dorință inconștientă – cea de a ne căsători, pot fi fricile noastre că vom fi trădați sau înșelați, pot fi eforturile noastre pe care ni le dorim încununate de succes sau poate fi semnul unei perioade mai stresante și am face bine să ne relaxăm – nu putem controla totul.

Visele ne transmit lucruri pe care nu le știm, iar înțelesul lor poate fi simbolic. Este dificil să interpretăm cu exactitate ce inseamna cand visezi bijuterii cu diamante. În acest caz, dicționarele de vise ne pot ajuta într-o măsură mai mare sau mai mica să descifrăm elemtentele unui puzzle. Și mai trebuie să știm că rolul viselor este unui therapeutic – ne ajută să rezolvăm ceva în mintea sau în subconștientul nostru. Iar un diamant în vise este aproape întotdeauna, cu câteva mici excepții de bun augur. Așadar, liber la vise cât mai colorate și de ce nu, cât mai reale.

Sursă imagini: unsplash.com

1 thoughts on “Ce înseamnă să visezi bijuterii cu diamante?

  1. blank Nicoleta spune:

    Util articolul! Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *