facebook_pixel

Livrarea gratuita in 24 h. Pentru detalii suplimentare sunati la 0758 591 509

5 Beneficii ale Purtării de Bijuterii cu Piatra Lunii

Piatra Lunii nu este Piatra pierdută de pe Lună!

Vă voi spune pe scurt povestea pietrei de pe Lună. În timpul misiunii Apollo din 1969 au fost aduse pe Pământ și supuse cercetării NASA 270 de roci selenare. Câteva dintre acestea au fost dăruite în scop diplomatic de către administratia Nixon unui număr de 130 de fericiți destinatari printre care și România.

Însă, imediat după înlăturarea lui Ceaușescu în 1989, piatra selenară a României a dispărut într-un mod misterios, fie că a fost furată, fie că a fost vândută și a întrat într-o colecție privată. De asemenea nu se știe exact veridicitatea ei, întrucât piatra dăruită Olandei de către Nixon s-a dovedit a fi nimic altceva decât lemn pietrificat.

Ei bine, noi vom vorbi despre o altă piatră a lunii care este un mineral ce poate fi găsit cu ușurință în India, Sri Lanka și Australia.

Piatra Lunii este un mineral din familia feldspatilor, un soi de silicat de potasiu si aluminiu. Această  piatră este translucidă spre opacă sticloasă sau sidefată cu efect de curcubeu și are jocuri de lumini strălucitoare albe sau bleu, gri, maro închis, bej sau crem lăptos.

Considerată o piatră a noilor începuturi, Piatra Lunii sau Moonstone simbolizează creșterea și puterea interioară. Dacă ar fi s-o alegi pentru ceva anume, reține puterea ei de a conferi stabilitatea emoțională. Moonstone îmbunătățește intuiția, promovează inspirația, succesul și norocul în dragoste și afaceri.

Moonstone nu este o piatră prea dură, dimpotrivă se situează între 6 și 6,5 pe scara Mohs a durității minerale. Asta înseamnă că poate fi zgâriată ușor cu alte roci mai dure. Având în vedere duritatea ei moderată, fii atent a contactul cu obiecte ascuțite.

Piatra lunii este o alegere populară pentru bijuteriile Art Nouveau, iar cuvintele cheie pentru Piatra Lunii sunt: echilibrul emoțional, feminitate, puteri magice.

Inel cu piatra lunii

inel cu piatra lunii

Colierul cu piatra lunii

colier cu piatra lunii

Brățara cu piatra lunii

brățară cu piatra lunii

Broșa cu piatra lunii

broșă cu piatra lunii

Cerceii cu piatra lunii

cercei cu piatra lunii

Ai mai jos 5 beneficii ale purtării bijuteriilor cu piatra lunii.

  1. ECHILIBRUL EMOȚIONAL

Luna este considerată una dintre cele mai liniștitoare influențe din viața noastră modernă. Moonstone, piatra Lunii este văzută la fel ca Luna.

Este o piatră de echilibrare cu un efect relaxant asupra majorității oamenilor. Le insuflă sentimente de calm celor care o poartă, iar aspectul său lăptos face din piatră un accesoriu redutabil.

În plus, piatra poate să aducă sentimente de putere și stabilitate, cu o astfel de piatră la purtător, puteți supraviețuit oricarei furtuni emoționale cu care vă confruntați.

De multe ori, singura modalitate de a progresa printr-un tumult emoțional este ajutorul din partea celorlalți. Iar piatra lunii vă face mai receptiv la acest tip de ajutor, vă ajută să recunoașteți când aveți nevoie de ajutor și să-l cereți.

Echilibrarea emoțiilor nu are întotdeaună legătură cu fericirea sau  tristețea. O altă emoție foarte importantă a fi recunoscută și integrată în viețile noastre este dorința. Această piatră facilitează exprimarea iubirii și a erotismului,  prin declanșarea energiilor kundalini și stimularea fluxului sanguin.

După cum putem observa, fluxul sanguin este unul dintre cele mai importante lucruri pe care această piatră le stimulează, afectând multe din ceea ce se petrece în corpul și mintea noastră.

  1. ECHILIBRAREA FEMININĂ

Considerată o piatră feminină, Moonstone are adesea un impact pozitiv asupra echilibrului hormonal. Acest lucru poate ajuta în anumite afecțiuni, cum ar fi psoriazisul și căderea părului, dar și în cazul emoțiilor fluctuante și confuze.

Este, de asemenea, utilă la ameliorarea durerilor în timpul menstruației și a nașterii.

Prin efectul său de echilibrare hormonală, această piatră ajută la promovarea și cultivarea intuiției și a blândeții, precum și a compasiunii. Este important să înțelegem că acestea sunt calități inerente tuturor, inclusiv bărbaților. Pietrele lunii nu sunt exclusiv „pentru femei”, ele întăresc latura feminină în fiecare dintre noi.

Pentru bărbați, echilibrarea părții lor feminine le poate aduce în fapt echilibru în viață. Dacă v-ați simțit vreodată fără scop sau incomplet, pietrele lunii vă pot ajuta să vă găsiți pacea cu voi înșivă ca persoană întreagă. Moonstone vă poate ajuta să scoateți la iveală și să vă integrați partea feminină.

Pentru femei, piatra lunii le aduce un beneficiu fizic: fertilitatea.

Moonstone este un ajutor minunat pentru fertilitate. Piatra afectează ciclul reproductiv și ușurează tensiunea menstruală la femei. Acest lucru ajută la stabilizarea dezechilibrelor de fluide, la promovarea unui bioritm mai bun și la îmbunătățirea capacității de concepție.

  1. CALMAREA MASCULINITĂȚII

După cum am menționat, fiecare avem două laturi ale personalității.

Agresiunea este adesea asociată cu partea noastra masculină. Moonstone ajută la ușurarea tendințelor agresive atât la bărbați, cât și femei, aducând pacea și echilibrul.

Un efect major al acestei pietre este puterea sa de a echilibra energiile masculine și feminine din corp. Aceasta înseamnă că, deși această piatră este considerată mai feminină, ea echilibrează energiile din organism.

Piatra lunii aurie este grozavă în această privință. Promovează energia masculină la persoanele cu o dispoziție mai melancolică și o calmează în cei agresivi sau insensibili.

Pentru bărbați, aceasta înseamnă mai puțină agresiune nedorită. Pentru femei, poate avea un efect similar, atenuând sentimentele de furie sau dominație și aducând calmul și concentrarea în prim plan.

  1. REGLAREA SOMNULUI

Această piatră face, de asemenea, minuni pentru persoanele insomniace.

Pe măsură ce liniștea și relaxarea crește, creierul poate să adoarmă mai repede în fiecare noapte, fără griji și neliniști. Păstrați o piatră a lunii albastră sub perna voastră noaptea pentru a vă ajuta să dormiți.

Acest lucru are beneficii suplimentare pentru persoanele care suferă de episoade somnambulice. Purtarea unui talisman cu moonstone în jurul gâtului pe timp de noapte vă va oferi calmul de care aveți nevoie pentru a rămâne în pat sau pentru a vă întoarce cât mai repede posibil după ce v-ați sculat.

Copiii cu hiperactivitate care nu pot dormi noaptea, de asemenea, pot să beneficieze de puterile calmante ale acestei pietre.

Un beneficiu neașteptat legat de acest lucru îl are piatra lunii curcubeu. Această varietate de piatră a lunii ajută la instalarea somnului, dar, de asemenea, la visurile lucide. Acționând ca o prismă, piatra lunii curcubeu difuzează energia din jurul tău, creând o aură bogată în care te simți limpezit.

Aceasta este starea exactă a minții care face minuni pentru visătorii lucizi. Dacă sunteți interesat în obținerea unei stări de vis lucid, integrați această piatră în ciclul somnului.

  1. AMELIORAREA ANXIETĂȚII

Dacă suferiți de sângerări nazale, o piatră a lunii vă poate ajuta la reglarea circulației corpului, împiedicând sângerările.

Pietrele lunii  ajută, de asemenea, persoanele care suferă de anxietate sau depresie într-un mod similar. Stimulând fluxul sanguin și producția de endorfine în corpul vostru responsabile de starea de bine.

Lipsa de încredere și imaginea de sine poate fi de asemenea ameliorată cu un pandativ cu piatra lunii. Cu cât vă veți simți mai bine, cu atât mai multă încredere veți avea în forțele proprii. Adăugați la aceste beneficii și cât de bine arată părul și pielea atunci când fluxul de sânge crește și veți înțelege de ce aceasta este o veste bună pentru persoanele cu probleme legate de stima de sine.

În cele din urmă, nativii din Rac vor putea vedea mai degrabă decât alți nativi efectele benefice ale pietrei lunii. Acest lucru se datorează faptului că proprietățile acestei pietre sunt similare influienței Lunii, care este, la rândul ei, planeta guvernantă a Racului.

DESCOPERIȚI BENEFICIILE PIETREI LUNII ÎN VIAȚA VOASTRĂ

Este evident că beneficiile potențiale ale acestei pietre prețioaseîn viețile voastre pot fi uriașe. V-ar interesa să aflați mai multe despre bijuteriile dumneavoastă, cum să le purtați și de unde provin? Citiți și alte articole educative ale blogului nostru și vizitați colecțiile noastre de bijuterii pentru a găsi bijuteria perfectă.

Oxana Ghenciu

Spirit Creativ, pasionat de Modă, Stil Personal, Yoga și Cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Send this to a friend