Nativii Rac, născuți între 22 iunie și  21 iulie, sunt oameni sensibili și foarte schimbători. Înainte de a identifica care este piatra zodiei rac, trebuie să vedem, în primul rând, prin ce se caracterizează zodia rac. Dispoziția lor poate varia de la un moment la altul, trecând de la stări de fericire la melancolie sau chiar la tristețe profundă.

Pentru rac, un semn de apă, propriile sentimente sunt pe primul lor. Racul își acordă mult timp pentru a se înțelege pe sine. Pentru nativul Rac, propria persoană este întotdeauna pe primul plan. Racii își iau foarte în serios pasiunile și planurile, fiind foarte dedicați acestora odată ce au hotărât să înceapă o activitate nouă. Racii sunt buni familiști și țin mult la cercul lor de prieteni, care nu e niciodată foarte mare. Racii nu suportă agitația, așa că își aleg atent cercul de prieteni, cărora le este fidel și cu care îi place să întrețină relații de lungă durată. Ce pietre prețioase să alegem pentru a le face o surpriză nativilor Rac?

Ce pietre prețioase să alegem pentru a le face o surpriză nativilor Rac?

În lista ce urmează puteți găsi piatra zodiei rac care să se potrivească perfect. O gamă excelentă de pietre diferite sunt cunoscute pentru a vă ajuta dacă v-ați născut în acest semn astrologic.

Deși toate aceste pietre sunt potrivite pentru oricine din acest semn stelar, puteți vedea atunci când aflați semnificația fiecărei pietre în parte că una sau mai multe dintre acestea vă pot atrage mai mult decât celelalte. Este obișnuit ca pietrele și cristalele să fie găsite pe lista pietrelor recomandate mai multor semne zodiacale, deoarece acestea au o vibrație care va fi benefică în mai multe domenii.

Purtând piatra aleasă încrustată în bijuterii, veți putea să îi păstrați energia în câmpul aurei voastre.

Piatra zodiei rac – Smaraldul

smalard - piatra zodiei gemeni

Cercei vintage din aur de 18k si argint cu smaralde si diamante naturale

Pentru cei născuți sub semnul Racului, piatra zodiacală tradițională este smaraldul. Smaraldul este o piatră prețioasă și bogată în verde. Verdele este culoarea vindecării și a speranței. Încurajează creșterea spirituală, credința, comunicarea, liniștea și frumusețea. Dacă sunteți un Rac și aveți îndoieli sau vă confruntați cu o situație dificilă, apropiați-vă de piatra de smarald.

Smaraldul este o piatră prețioasă legendară despre care se crede deja mult timp să prezică evenimente viitoare, să dezvăluie adevăruri, să întărească memoria și să ajute pe cineva să devină un vorbitor mai elocvent. Legendele ne spun că smaraldul face ca oamenii să devină mai cinstiți, să-și îmbunătățească inteligența. Unii folosesc această piatră pentru a vindeca rănile. Alții preferă să folosească această piatră pentru a deschide și a proteja chakra inimii. Află mai multe despre această piatră în articolul: ”Bijuterii cu smaralde – talismanele încrederii și a iubirii.”

Piatra zodiei rac – Aventurin

aventurin - piatra zodiei rac

Set cercei si pandant din argint cu aventurin natural

În diagrama pietrelor zodiacale, aventurinul este piatra zodiei rac. Abilitatea acestei pietre de a evita/combate teama și anxietatea este ceea ce o face potrivită pentru oamenii născuți în acest semn, care de obicei sunt foarte sensibili.

Aventurinul a fost folosit din cele mai vechi tipuri ca un vindecător universal, capabil să reducă stresul, să îmbunătățească prosperitatea și să dezvolte încrederea. Oamenii din vechime o foloseau datorită capacității sale de a calma mintea și de a promova împăcarea sufletească și pacea..

Tibetanii au folosit Aventurinul ca piatră decorativă și au crezut că purtarea Aventurinului poate îmbunătăți creativitatea.

Piatra lunii

set - bijuterii cu piatra lunii

Set din argint cu piatra lunii

Pe lângă aventurin, există și alte pietre și cristale folosite de cei născuți sub semnul zodiacal al Racului. Deoarece este vorba de o zodie  guvernate de Lună, bijuterii cu piatra lunii le aduce inspirație și emoții bune. Aceasta reflectă, ca o oglindă, personalitatea persoanei care o deține. Punerea unei pietre a lunii în lumina lunii când Luna este plină îi activează puterile depline.

Piatra zodiei rac – Carneol

carneol - piatra zodiei rac

Cercei vintage din aur de 18k si carneol natural

Carneolul este una dintre cele mai eficiente pietre de vindecare pentru a energiza zonele sexuale și reproductive ale corpului. Carneolul are impact asupra tuturor chakrelor inferioare și sunt cunoscute pentru a vindeca organele din corpul inferior, inclusiv vezica biliară, pancreasul, ficatul și rinichii. Dacă acesta este locul în care aveți nevoie de ajutor, puteți alege să păstrați o piatră pe corpul dvs., cum ar fi un pandantiv cu carneol.

Aceste pietre portocalii au o energie minunată care aduce pace interioară, inspiră curaj și încredere și mărește creativitatea și vă ajută să renunțați la frică și invidie.

Piatra zodiei rac – Cuarțul roz

cuart roz - piatra zodiei rac

Colier Tomas Sabo din argint si cuart roz fatetat

Cuarțul roz emite o vibrație puternică de iubire necondiționată, bucurie, căldură și vindecare. Are o energie minunată care te poate umple de sentimente de fericire, dragoste, sentimente romantice și senzualitate. Aceasta piatra a nativilor lac este cel mai cunoscută pentru vibrația puternica a iubirii.

Cuarțul roz are o energie puternică, ce rezonează atât în chakra inimii, cât și în chakra superioară a inimii. Cuarțul roz o energie fulminantă  și este una dintre cele mai importante pietre reprezentând feminitatea. Aceste cristale de cuarț roz minunat sunt o necesitate în fiecare colecție a iubitorilor de cristale și pietre prețioase.

Piatra zodiei rac – Rubinul

rubin - piatra zodiei rac

Inel din aur de 18k cu rubin si diamante naturale

Rubinul este o piatră superbă, cu o culoare minunată, în nuanțe de roșu, de la o culoare roșie destul de adâncă până la o nuanță de purpuriu sau roz, o varietate mare de culori superbe. Aceasta este piatra zodiei rac cu o culoare vibrantă, ce radiază intens energie, care stimulează vitalitatea si pasiunea pentru viață.

Energia acestui cristal vă ajută să păstrați bogăția în viața voastră. Are energie puternică pentru protecția psihică, prin crearea unui scut împotriva atacului psihic. Dacă sunteți atrași către meditația cu pietre de vibrații ridicate, rubinul contribuie la a vă aduce cu picioarele pe pământ.

De ce e o idee bună să le cumpărăm celor dragi bijuterii cu pietre și cristale?

De mii de ani, civilizațiile antice au folosit puterea cristalelor pentru a elibera blocajul mental, fizic și spiritual, facilitând astfel fluxul liber al întregului corp. La nivel celular, corpurile noastre și cristalul de cuarț sunt amândouă formate din dioxid de siliciu mineral. Din acest motiv, suntem natural receptivi la vibrațiile cristalelor pe măsură ce transmit, reflectă, stochează lumina și primesc energie.

Atunci când cristalele sunt plasate direct pe corp, ele au un puternic efect vibrator care crește de la cristal la tine. Conform legii fizicii, gândurile direcționează energie și energia urmează gândirea. Fiecare din piesele noastre de energie cristalină servesc ca un instrument pentru a ajuta gândurile conștiinței noastre să se conecteze cu corpul nostru.

Pe lângă piatra zodiei rac mai puteți găsi și alte bijuterii cu pietre prețioase pe blogul Leador care să se potrivească perfect și pentru alte zodii.

Sursă imagine: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *