Piatra zodiei scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Tu ce zodie ești? De câte ori ți s-a pus această întrebare și de câte ori ai fost nevoit să-i răspunzi? Fie că ești sceptic cu privire la semnele zodiacale și nu le acorzi prea mare atenție sau, din contră, îți cunoști ascendentul, ora la care te-ai născut și urmărești zilnic horoscopul, misterul care planează asupra influenței semnelor zodiacale în viața oamenilor nu te poate lăsa indiferent. Informația înseamnă putere, iar să cunoști caracteristicile zodiilor poate să fie un as important în mâneca ta.

Dacă ai în viața ta un scorpion despre care vrei să știi mai multe și căruia vrei să-i faci cadoul potrivit, atunci ai găsit articolul de care aveai nevoie. Un set de cunoștințe minimale despre caracteristicile fiecărei zodii se pot dovedi folositoare atunci când încerci să-i faci cuiva o surpriză. Și asta cu atât mai mult, cu cât  fiecărei zodii îi sunt rezervate anumite pietre prețioase și cristale.

Îți propun să afli în cele ce urmează câteva caracteristici ale zodiei scorpionului, care te vor ajuta să faci cadouri reușite și să citești oamenii din prima. Vei putea să surprinzi scorpionul din viața ta (sau chiar pe tine însuți) cu bijuterii care să fie nu doar frumoase, ci care să-i aducă liniștea și energia de care are nevoie.

Există o serie de caracteristici comune ale oamenilor născuți sub aceeași stea norocoasă. În acest articol vom pune scorpionul sub lupă și vom face o trecere în revistă a bijuteriilor care i se potrivesc. Haideți să vedem cum este femeia/bărbatul născut între 23 octombrie și 21 noiembrie și, mai ales care este piatra zodiei scorpion.

Fiecare om este unic. Chiar și frații gemeni au trăsături care-i diferențiază. Totuși, cei născuți în aceeași zodie împărtășesc o serie de elemente care-i fac distinctivi și ușor de reperat, în orice circumstanțe.

Ce trăsături îl caracterizează pe scorpion?

Scorpionul reprezintă cel de-al patrulea semn zodiacal, este guvernat de planeta Pluton și face parte din categoria semnelor de apă, ceea ce înseamnă că pot fi calmi precum marea într-o zi liniștită sau, din contră foarte furtunoși.

Scorpionul este un om pasional, independent, sigur pe forțele proprii, care nu pleacă urechea la ceea ce se spune despre el și care va face întotdeauna ceea ce și-a pus în plan. Ei sunt fini observatori și, asemenea unor detectivi, vor fi atenți la detalii atât în ceea ce-i privește pe oamenii cu care interacționează, cât și mediul în care se află.

Scorpionul tinde să fie autoritar, să-și impună punctul de vedere prin orice mijloace. De asemenea, nativii scorpion sunt predispuși să aibă un orgoliu mare și nu ezită să răspundă dur dacă i-a supărat cineva. Scorpionii sunt oameni serioși, pe care te poți baza, sunt perseverenți și loiali. Pe scurt, scorpionul are o personalitate puternică, vulcanică, însă poate acționa și calm atunci când situația o impune.

Scorpionul adoră puterea, îi place să fie în centrul atenției și este, de regulă, o fire răzbunătoare.

Compatibilități: scorpionul se înțelege bine cu nativii Taur, Rac, Fecioară, Capricorn și Pești.

Scorpioni celebri: Voltaire, Pablo Picasso, Bill Gates, Julia Roberts, Leonardo DiCaprio. Acum, că am ilustrat caracteristicile de mai sus enumerându-i pe câțiva dintre cei mai celebri scorpioni, cred că e mai ușor să le reținem trăsăturile definitorii.

Care este cristalul sau piatra zodiei scorpion?

Cristalele și pietrele prețioase specifice zodiei sunt o sursă importantă de energie pentru nativul scorpion. Piatra zodiei scorpion este pentru a-i potența trăsăturile pozitive, dar și pentru a-l ajuta să-și depășească temerile și angoasele. E bine să porți bijuterii din care să aibă elemente din cristale și pietre prețioase care atrag energii benefice zodiei tale. Chiar și simplul fapt de a avea în jurul tău obiecte cu asemenea cristale și pietre atrage multă energie pozitivă asupra ta și îți dau forța de care ai nevoie ca să-ți duci la îndeplinire planurile.

 

Cristalele Scorpionului aduc lumină în orice lucru care îi blochează acestuia calea spirituală, ajutându-l să-și depășească limitele, să-și înfrângă temerile și să-și analizeze obiectiv perspectivele. Energia bijuteriilor cu cristale și pietre recomandate scorpionului îi îmbunătățește acestuia intuiția și îi oferă protecție.

Lista pietrelor și cristalelor pentru scorpion 

Pentru semnul astrologic al scorpionului, cele mai potrivite pietre sunt rhodonita, citrinul, sodalitul, ametistul, cuarțul fumuriu, agatul, piatra boji, charoitul, dioptazul, opalul, malachitul, rubinul, turcoazul, peridotul, piatra lunii, labradoritul, silex,  topazul auriu, hidenitul, kunzitul, variscit.

Cristalul norocos al scorpionului este ochiul de tigru – o piatră semiprețioasă ce simbolizează puterea asupra sexului opus. Bijuteriile cu ochi de tigru pot fi cercei, brățări, broșe, pandative, inele, etc.

ochi de tigru

Bratara din argint cu ochi de tigru

Rodonit – piatră de putere, aduce compasiune și ajută la vindecarea emoțională.

Citrinul – cristalul optimismului și al renașterii. Mai multe detalii găsiți în articolul: ”Bijuterii cu citrin – Opulență și lux cu bani puțini.”

citrin - piatra zodiei scorpion

Bratara din argint cu citrin natural

Sodalitul – piatra zodiei scorpion ce semnifica curajul si comunicarea.

Ametistul piatra spiritualității și a succesului în afaceri.

ametist - piatra zodiei scorpion

Colier din argint si ametist natural

Cuarțul fumuriu – înlătură blocajele emoționale, protejează și curăță corpul astral.

Piatra Boji – este o piatră puternic protectoare, de ajutor în eliminarea blocajelor. Emoții negative, amintiri dureroase, indispoziție, blocaje mentale și energetic – toate aceste simptome pot fi ameliorate datorită pietrei boji și a proprietăților sale curative. Pietrele netede au energie feminină, iar cele neregulate, masculină. Pentur a echilibra cele două tipuri de energie din corp, e foarte eficientă o pereche de astfel de pietre.

Charoitul – un mineral extrem de rar, ce se prezintă sub o varietate de nuanțe, de la roz pal la violet intens. Este benefic în purificarea și echilibrarea karmei, protejează împotriva ostilității celor din jur, ajută la menținerea stării de bine și chiar poate ameliora insomniile.

Dioptazul, cunoscut și sub denumirea de smarald de cupru este verde-închis de smarald și are luciu sticlos. Această piatră ajută la echilibrarea sentimentelor de compasiune, iertare și la echilibrare karmică.

Opalulo piatră a norocul, ce potențează atuurile și ajută la afirmarea întregului potențial al purtătorului.

opal - piatra zodiei scorpion

Colier din aur alb de 14k cu opal triplet si diamant natural

Malachitulfavorizează schimbarea și încrederea în forțele proprii, absoarbe energiile negative.

AgatulAgatul este o varietate microcristalină a mineralului cuarț și se caractrizează prin dungile colorate diferit, repartizate regulat. Acesta se găsește în natură într-o mare varietate de culori, de la cele mai pale, de galben, verde deschis, până la cele mai închise, ca maroul, portocaliul închis sau chiar negrul.

Concluzie

Fiecare semn zodiacal are caracteristicile sale unice care trebuie luate în considerare la alegerea pietrei sau cristalului potrivit. O bijuterie corespunzătoare poate fi cel mai bun cadou unei persoane dragi. Mai multe modele de bijuterii cu piatra zodiei scorpion găsiți pe Leador.ro.

Sursă imagine: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *