Livrarea gratuita in 24 h. Pentru detalii suplimentare sunati la 0758 591 509

Pietre și cristale prețioase pentru nativii gemeni

piatra zodiei gemeni

Gemeni (22 mai – 21 iunie), este un semn de aer. Așa cum poți deduce de la prima vedere, acest semn zodiacal se caracterizează prin dualitate. Pentru a putea identifica care este piatra zodiei gemeni trebuie să înțelegem, în primul rând, cine sunt defapt gemenii.

Nativii gemeni sunt oameni schimbători și uneori chiar instabili, cu încredere în forțele proprii și în capacitatea lor de a reuși cu succes ceea ce și-au propus. Gemenii nu se tem să-și asume mai multe responsabilități în același timp, le place adrenalina care decurge din jonglarea cu mai multe îndatoriri. Însă, gemenii nu reușesc întotdeauna să ducă la bun sfârșit ceea ce s-au asumat, ba chiar de multe ori își dau seama pe parcurs că nu pot să se împrăștie în prea multe direcții și atunci sunt nevoiți să renunțe la o parte a activităților pe care le-au început.

Gemenii pot fi, adesea, blamați pentru neseriozitate, însă talentul lor nativ de buni oratori și lideri înnăscuți îi ferește de stările conflictuale. Mai mult decât neseriozitatea, pe gemeni îi caracterizează spiritul de aventură, ei sunt oameni jucăuși și curioși, care vor să experimenteze și să învețe cât mai mult. Dar ce bijuterii cu pietre prețioase i se potrivesc nativului gemeni?

Ce pietre prețioase li se potrivesc nativilor gemeni?

Fiecare semn zodiacal are daruri minunate asociate cu el, dar există și provocări cu care vă puteți confrunta, mai ales dacă soarele se află în prezent în căsuța astrală a semnul dumneavoastră zodiacal. Pietrele lucrează pentru a vă încuraja atuurile și pentru a vă ajuta să faceți față cu brio provocărilor.

Pietrele și cristalele potrivite nativilor gemeni susțin și accentuează caracteristicile individuale ale persoanei. Este bine de știut că piatra zodiei Gemeni este puternică în felul său, astfel încât cel mai bun mod de a alege este să vezi ce piatră se aliniază cel mai bine cu obiectivele tale și rezonează cel mai mult cu tine. Dacă vrei să faci cadou pietre prețioase cu har unui nativ Gemeni, bazează-te pe intuiție și pe semnificația pe care fiecare piatră sau cristal o are pentru zodia în cauză.

Piatra zodiei gemeni perfectă

Două dintre cele mai bune pietre pentru Gemeni sunt piatra lunii și agatul. Duo-ul de agat și piatra lunii asigură că Gemenii nu vor fi atrași în prea multe direcții diferite, creând echilibru emoțional și spiritual în viața respectivei persoane.

Piatra lunii

bratara - bijuterii cu piatra lunii
Bratara vintage din aur de 18k cu piatra lunii si diamante naturale

Conectarea cu piatra lunii te ține cu picioarele pe pământ și stabil, ancorându-te în realitate și ajutându-te să fii mai receptiv la ceea ce are loc în jurul tău. Dimensiunea ei infinită și straturile multiple aduc mesaje ascunse la lumină, ajutându-vă să le procesați pe măsură ce vin.

Piatra zodiei gemeni – Ochi de tigru

Ochi de tigru, în special în varianta ochi de tigru auriu, este piatra zodiei gemeni care oferă echilibru. Gemenii sunt un semn al dualității și pot beneficia de o piatră care echilibrează, mai ales una care vă ajută să depășiți încăpățânarea. Gemenii motivați, cu atitudinea că pot să facă orice și-au propus., beneficiază, de asemenea, de energia puternică a ochiului de tigrului, piatra de putere și determinare mentală.

Piatra zodiei gemeni – Agatul

piatra zodiei gemeni
Colier vintage din argint cu agate, lapis lazuli si sidef

Agatul albastru, de asemenea, poate fi considerat piatra zodiei gemeni, deoarece este un aliat puternic pentru a calma nervii. Această piatră reprezintă lucrurile care se schimbă și evoluează în mod constant pentru a aduce noi oportunități în viața nativilor Gemeni.

Piatra zodiei gemeni – Opalul roz

Opalul roz este o altă piatră a nativilor Gemeni, care îi ajută pe aceștia la clarificarea  personalității lor duale.

Piatra zodiei gemeni – Crisocola

Chrysocolla - piatra zodiei gemeni
Sursă imagine: earthauracreations.com

Gemenii sunt considerați uneori doctorul Jekyll și dl. Hyde al zodiacului: niciodată nu știți pe cine îl vor scoate la ivealp. Chrysocolla ajută la calmarea dualității și transformă energia negativă în pozitivă pentru a putea folosi ambele părți, într-un mod constructiv.

Comunicarea este cu adevărat un atu pentru Gemeni, așa că e bine să vă asigurați că chakra gâtului este deschisă și în echilibru, făcând din pietre prețioase albastre aliații voștri de cristal  Uneori, în entuziasmul dvs., vă puteți grăbi să împărtășiți opiniile și gândurile fără să vă gândiți la consecințe sau la modul în care acestea vor fi percepute.

Conectarea cu energia unei pietre de crisocola vă poate ajuta să luați fiți mai prudent și mai receptiv la ceilalți, să surprindeți mai perspicace momentele când e mai bine să ascultați decât să vorbiți. Ajutând să mențină caracterul imprevizibil al semnului Gemeni, crisocola echilibrează chakra inimii cu capacitatea sa de a calma și de a încuraja un flux de sentimente pozitive. Prin stabilizarea emoțiilor, acest cristal vindecător susține Gemenii în toate aspectele vieții.

Smarald și perlă

Alte pietre ale nativilor gemeni sunt  Gemeni sunt smaraldul și perla, care completează inteligența și abilitățile de comunicare ale Gemenilor, un semn asociat cu inteligență ridicată. Talismanul prin excelență al norocului, smaraldul îi ajută pe Gemeni să-și îmbunătățească concentrarea prin accentuarea laturii lor spirituale. Un alt exemplar prețios între pietre este perla, care ajută la protejarea Gemenilor de vampiri energetici și de concasoare de vis, care încearcă să-i destabilizeze.

Piatra zodiei gemeni – Acvamarinul

acvamarin - piatra zodiei gemeni
Cercei vintage din aur de 18k cu acvamarin si diamante

O piatră puternică pentru chakra inimii, acvamarinul este, de asemenea, cunoscut pentru că ajuta la depășirea temerilor și a fobiilor care îi rețin pe Gemeni să se afirme la adevăratul lor potențial. Gemenii au un spirit aventuros, care primește un impuls de la acvamarinul, piatra care simbolizează oceanele expansive ale planetei. Atunci când Gemenii se implică într-un proiect, proprietățile vindecătoare ale acvamarinului ajută la stimularea curajului, a încrederii și a iubirii de sine, toate lucrurile de care au nevoie pentru a-și face visele să devină realitate.

Și acum, dintre atâtea pietre și cristale, pe care să le aleg?

Fiecărei zodii îi sunt benefice o serie destul de mare și variată de pietre și cristale, fiecare având puterile metafizice proprii. Fie că alegeți o bijuterie pentru dumneavoastră sau pentru altcineva, nu ezitați să vă bazați pe intuiție. Atunci când simțiți că o piatră vă atrage mai mult decât alta, acela este semnul că ați găsit piatra zodiei gemeni perfectă

Bijuteriile cu pietre și cristale prețioase au marele avantaj de a fi nu doar ezoterice și încărcate cu energii pozitive, care-l protejează pe cel care le poartă de vampiri energetici și de energiile negative care se acumulează peste zi. Acestea sunt și niște obiecte practice și chic, ce nu ies din modă și care pot constitui accesorii originale, pe care oricine le poate păstra o viață.

Nu ezita să le faci cadou celor dragi bijuterii cu pietrele prețioase ale semnelor lor zodiacale. Mai multe despre bijuterii pentru diferite semne zodiacale puteți găsi pe blogul Leador.

Sursă imagine: unsplash.com

 

Comments (2)

  1. Roxy spune:

    Adevarat!😇

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 
Send this to a friend