Există o mare varietate de pietre si cristale pretioase si semipretiose care se potrivesc diferitor semne zodiacale. În acest articol vom identifica care este piatra zodiei balanta.

Deși majoritatea oamenilor cunosc semnul astrologic al prietenilor și apropiaților lor, dacă vă gândiți să le cumpărați acestora un cadou, puțină lume cunoaște pietrele prețioase potrivite fiecărei zodii în parte. Haideți să vedem ce pietre sunt potrivite celor născuți sub semnul zodiacal al Balanței și care ar fi cele mai potrivite bijuterii pentru aceștia.

Veți fi bucuroși să aflați că, purtând piatra dumneavoastră favorită, puteți fi, de exemplu, în măsură să rezolvați o problemă specială de sănătate sau să depășiți niște praguri psihologice cu care vă confruntați de mult timp. Există o serie de proprietăți metafizice și atribute de vindecare pentru fiecare piatră pentru semnul dumneavoastră zodiacal, care vă vor ajuta să decideți care dintre ele este cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Cum sunt balanțele?

Semn de aer guvernat de planeta Venus, Balanța este zodia celor născuți între 23 septembrie și 22 octombrie. Nu e greu de ghicit că Balanțele sunt într-o permanentă căutare a armoniei. Persoane echilibrate, cu un puternic simț justițiar, pentru balanțe primează întotdeauna corectitudinea. Pentru a putea alege piatra zodiei balanta care se potrivește perfect acestei zodii ar trebui să aflați și mai multe despre caracteristicile Balanțelor.

Ființe foarte sociabile, cărora le place să fie înconjurate de oameni și de agitație, balanțele nu ezită să-și facă mulți prieteni. Se simt în largul lor atunci când sunt în centrul atenției. Dintre toate zodiile, Balanța este cea mai devotată familiei și a cuplului. Nativii Balanță au forță excepțională de a trece cu bine peste orice obstacol, de a se adapta oricăror provocări le-ar putea vreodată ieși în cale.

Balanțele caută echilibru și relații. Echilibrul cuprinde meditația, compromisul și negocierea, în timp ce relațiile semnifică schimburile necesare în fiecare interacțiune. Balanțele sunt sociabile, pline de har și neconflictuale (deși vor vorbi uneori chiar și atunci când este tocmai necesar să o facă.) Balanțele sunt semne de aer, ceea ce le permite să acceseze cu ușurință stările superioare ale minții lor. De asemenea, calitatea aerului face balanțele să fie indecise, totuși, acest lucru se întâmplă adesea pentru că balanțele sunt capabile să privească atât părțile pozitive, cât și părțile negative ale unei situații și să o analizeze din mai multe puncte de vedere.

Aceste caracteristici reprezintă semnul solar al Balanței, care îi determină natura și interesele. Ascendentul sau semnul Lunii influențează de asemenea personalitatea și dorințele nativilor Balanțe. Aceste elemente determină modul în care alții vă percep. Semnul lunii, pe de altă parte, reflectă sinele Balanțelor, aruncă lumină asupra modului în care vă ocupați de propriile temeri și emoții. Acest amestec de semne ale Soarelui, Răsăritului și Lunii vă alcătuiesc personalitatea. Folosirea cristalelor pentru Balanță îi potențează calități înnăscute. Iată de ce este important să alegi piatra zodiei balanta potrivită.

Cum sa alegi piatra zodiei balanta?

Începeți cu pietrele pe care le aveți deja în colecția dumneavoastră, deoarece s-ar putea să aveți surpriza să găsiți deja în propria colecție bijuterii cu pietre și cristale potrivite zodiei balanței. Dacă aveți deja o anumită piatră, puteți afla mai multe detalii despre calitățile sale specifice și motivele pentru care ați putea alege să o purtați. Dacă purtați o piatră a cărei proprietăți le cunoașteți, sunt șanse mai mari să-i atrageți puterile vindecătoare.

Cele mai multe dintre pietrele din lista următoare au capacitatea de a ajuta la o varietate de probleme diferite, iar proprietățile lor vindecătoare pot fi destul de impresionante și de aceea pot fi foarte atractive. Aceste pietre sunt adesea destul de plăcute din punct de vedere estetic, fiind foarte potrivite pentru a vă spori sănătatea și bunăstarea.

Piatra zodiei balanta – Jadul

jadul - piatra zodiei balanta

Principala piatră prețioasă a Balanțelor este Jadul. Jadul vine în două forme, jadeit și nefrit. Ele sunt asemănătoare în aspect, dar au o compoziție diferită. Din moment ce Jadeitul are culori strălucitoare, se crede că este Jadul real. Această piatră se întâmplă, de asemenea, să fie un simbol al iubirii. Unii oameni dau iubiților lor această piatră pentru a-și arăta devotamentul. Când este folosit jadul, acesta ajută să vă aduceți înțelepciune și echilibru. Jadul negru  protejează împotriva energiilor negative și ajută la menținerea păcii minții.

Lapis lazuli

Una dintre cele mai puternice pietre ale Balanțelor este lapis lazuli. Această piatră pentru Balanță se concentrează asupra elementului de aer, ajutându-vă să faceți meditații profunde, să accesați intuiția și să vă asigurați liniștea. Pentru Balanțe, cărora nu le place confruntarea, lapis lazuli asigură pacea minții și ajută să la exprimarea opiniei într-o manieră diplomatică. De asemenea,  ajută să depășirea tendințelor de indecizie.

Ochi de tigru

ochi de tigru - piatra zodiei balanta

Colier vintage din aur de 14k cu ochi de tigru

O altă piatră a Balanțelor este ochiul de tigru, care vă ajută să vă mențineți propria putere, deoarece Balanțele tind să fie plăcute celor din jur, punând nevoile celorlalți înaintea lor înșile. Purtând bijuterii cu ochi de tigru, balanțele se pot asigura că forța lor interioară și cea exterioară sunt sicronizate.

Piatra zodiei balanta – Acvamarinul

Acvamarinul este util pentru promovarea toleranței față de ceilalți și a spiritului deschis, deoarece Balanțele au tendința de a-i judeca pe cei din jur. Acvamarinul este o piatră care le poate ajuta pe Balanțe să atingă stări mai profunde de meditație și de intuiție.

Labradoritul

Piatra zodiei balanta – labradoritul este cunoscut pentru curățarea și pentru întărirea energiei personale. Ajută la eliberarea anxietății și o înlocuiește cu speranță și fericire.

Citrinul

citrin - piatra zodiei balanta

Bratara din argint cu citrin natural

Purtarea de bijuterii cu citrin ajută Balanțele să devină mai puțin sensibile la critici și să orienteze situațiile într-o direcție pozitivă, ajutând la calitatea diplomatică a nativilor Balanță.

Cuarțul

În cele din urmă, cuarțul disipează caracteristica din indecizia balanțelor, reducând confuzia și ajutându-vă să vă gândiți la momentul prezent.

Balanțe celebre:

Will Smith, Hugh Jackman, Zac Efron, Kate Winslet, Cardi B, Kim Kardashian, Eminem, Bruno Mars, Snoop Dogg, Avril Lavigne

Tu ce cristal ai alege pentru o Balanță? Nu ezita să cauți bijuterii potrivite balanțelor pe Leador.ro.

Sursă imagine: tinyrituals.co

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *