Pietrele și cristalele au proprietățile sale unice care trebuie luate în considerare atunci când dorim să le aducem în dar persoanei dragi. În acest articol vom afla care este piatra zodiei pesti și cum să alegi cea mai potrivită piatră pentru nativii pesti.

De ce are fiecare zodie pietrele sale specifice?

Fiecare planetă și semn stelar au cristale corespunzătoare, care le împărtășesc rezonanța energetică. Gândiți-vă în felul acesta: planetele sunt roci masive, cerești, care influențează câmpurile energetice de pe Pământ, în timp ce cristalele sunt roci masive, din interiorul Pământului, care ne pot influența aici, pe suprafața Pământului. Cu alte cuvinte, la fel cum marile roci planetare din ceruri sunt un macrocosmos astrologic al vieții noastre, rocile din interiorul pământului sunt un microcosmos al experienței noastre. Dacă suntem conștienți de lucru cu cristale și pietre prețioase care se corelează cu energia fiecărui semn astrologic, mintea, corpul și spiritul pot avea multe de câștigat.

Pe măsură ce se formează cristale în pământ, rocile și mineralele se află într-un proces constant de transformare: creație, schimbare și dizolvare. Zodiacul reflectă acest proces din scânteia nașterii Berbecului (primul semn al zodiacului), creșterea prin celelalte semne și răsturnarea în Pesti (semnul al doisprezecelea).

Zodia Pești

Peștii sunt născuți între 19 februarie și 20 martie, la granița dintre iarnă și primăvară. Nativul pești este visător, timid și retras, adesea introvertit, însă foarte devotat oamenilor apropiați lui. Peștii sunt capabili de mari sacrificii pentru cei la care țin și, chiar dacă nu se pricep neapărat foarte bine la vorbe, să-și exprime foarte elaborat sentimentele și gândurile, în general, pentru zodia Pești se aplică foarte bine zicala fapte, nu vorbe. O să-ți dai seama rapid, după faptele Peștilor, de devotamentul și loialitatea lor pentru cei care au ajuns să constituie cercul lor intim de familie și prieteni.

Peștii sunt oameni creativi, visători, a căror latură sensibilă este în mare parte ”de vină” pentru felul lor mai introvertit de a fi. Semnul zodiacal Pești este s guvernează domeniul subconștientului, ajutându-ne să renunțăm la tipare vechi, obiceiuri și credințe demodate.

Totul despre piatra zodiei pesti

Care sunt pietrele prețioase potrivite nativilor Pești? Ei bine, cristalele ce se formează atunci când magma lichidă din nucleul pământului se mișcă spre suprafață, se răcește pentru a se solidifica, apoi se cristalizează de-a lungul a milioane de ani.

Ametistul și labradoritul sunt pietrele care se potrivesc nativilor peștilor. Cei care au ascendent puternic în Pești sau Neptun în tabele lor astrologic, dar și pentru cei care doresc să utilizeze energia specifică Peștilor în orice moment al anului.

Caracteristicile ametistului – piatra zodiei pesti

ametist - piatra zodiei pesti

Inel din aur alb de 18k cu ametist si diamante naturale

Ametistul este piatra zodiei Pești și este unul dintre cele mai cunoscute și populare cristale. Ametistul este o manifestare purpurie a cristalelor de cuarț, a sistemului de cristale trigonale și este un mineral primar. Culorile sale variază de la violet profund, până la violet deschis, până la benzi albe de violet și alb și, ca atare, rezonează cu ochiul al treilea și chakrele coroanei pentru o înțelegere mai înaltă.

Peștii, ca un semn de apă condus de Neptun, tinde spre escapism, spre evadarea din cotidian prin contemplarea esențelor spirituale și prin căutarea unui refugiu în atemporalitate. Peștii au percepții intuitive atât de înalte, încât acest lucru poate deveni și mai intens atunci când e potențat de energia cristalului de ametist. Mulți nativi Pești, sau cei cu multă influență Neptuniană sau din partea planetelor ce guvernează zodia Pești, se pot îndrepta către diverse obiceiuri sau substanțe pentru a filtra experiențele extrasenzoriale.

Ametistul în calitate de piatra zodiei pesti este perfectă pentru vegherea spirituală a Peștilor. Ca o piatră primară care se formează inițial din magma pură, ametistul este despre procesele de creștere și învățare. Ametistul a fost cunoscut ca piatra de sobrietate și gândire clară din timpuri imemoriale și a fost folosit pentru a evita beția. Sezonul Peștilor este un moment minunat pentru a ține post și pentru a se purifica: există un motiv pentru care sezonul Postului Mare apare în acest răstimp și dacă lucrați la claritate mentală și detoxifiere, păstrarea ametistului în jurul dumneavoastră va fi extrem de benefică.

Ametistul vă ajută, de asemenea, să scăpați de durere și să eliberați tensiunea, mai ales dacă suferiți de migrene.

Semnul zodiacal al Pestilor are șapte pietre prețioase de predilecție: ametistul, labradoritul, acvamarinul, heliotropul (piatra sângelui), jadul, roca de cristal și safirul. În plus față de pietrele recomandate conform zodiacului, acvamarinul este listată ca piatră planetară pentru Pesti, iar rubinul ca Piatra Talismanică.

Proprietățile speciale ale acestor pietre și cristale te vor învață să descifrezi spiritul compasional al Peștilor. Lucrând cu puterile de vindecare ale cristalelor și pietre prețioase, te poți conecta cu subconștient și eliberezi energiile și gândurile care-ți îngreunează starea psihică și care nu te mai servesc.

Cum să curățați și să programați cristalele

Cristalele sunt în mare parte compuse din dioxid de siliciu (SiO2), care este materialul utilizat în ceasuri pentru cronometrare și chip-uri de memorie de siliciu pentru stocarea unor cantități mari de informații. Astfel, cristalele sunt inerent programabile, și vă puteți seta intențiile pentru ceea ce doriți să lucrați cu piatra.

Înainte de a lucra cu orice cristal, este o practică bună să purificați (sau să curățați energic) piatra trecând-o prin fumul unui tip de tămâie purificatoare, cum ar fi salvie albă, Palo Santo sau tămâie și smirnă. La fel cum albul salvie este folosit pentru a binecuvânta și curășa o nouă casă, cristalele murdare neutralizează orice imprimări energetice anterioare din piatră.

Pentru a programa cristalul, stai în picioare confortabil cu piatra în mâna stângă și puneți mâna dreaptă peste cristal. Luați trei respirații adânci cu intenția de a se potrivi cu vibrația cristalului și a-ți declara intențiile fie în cap, fie vorbite cu voce tare. Intențiile, un fel de rezoluții personale, pot fi orice dorințe are fiecare persoană în parte. Desigur, pentru nativii din zodia Peștilor, cel mai probabil să li îndeplinească dorințele dacă fac acest ritual cu un cristal de ametist.

Nu sta prea mult pe gânduri dacă dorești să-i faci o surpriză cuiva născut sub semnul zodiei Peștilor. Acum știi exact cum să alegi piatra zodiei pesti care va spori punctele forte și va aneantiza toate punctele slabe. Buticul Leador.ro vă stă la dispoziție cu modele unicate de bijuterii din aur și argint pentru nativii pești.

Sursă imagine: unsplash.com

1 thoughts on “Pietrele potrivite pentru nativii Pești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *