facebook_pixel

Livrarea gratuita in 24 h. Pentru detalii suplimentare sunati la 0758 591 509

Pietre prețioase care își schimbă culoarea

 

Orice femeie își dorește să se simtă ca o regină atunci când iese în lume. Parte din magia pe care și-o creează singură sunt bijuteriile, elemente esențiale ce-i completează ținuta, ce-i pun în evidență cele mai frumoase trăsături, îi arată statutul social și-i fac pe ceilalți s-o observe imediat.  Putem crea, ca ajutorul bijuteriilor, ținute cu totul și cu totul speciale, mai ales dacă pietrele prețioase pe care le alegem au capacitatea de a-și schimba culoarea. Aceste pietre redau iluzii optice fascinante, mici numere de magie pe care oricine le poate purta cu ea oriunde se duce. Ce pietre prețioase își schimbă culoarea?

Pietrele care-și pot schimba culoarea sunt unele dintre cele mai rare și mai scumpe pietre prețioase de pe planetă. Printre alte pietre prețioase, pietrele ce-și schimbă culoarea au o mulțime de admiratori entuziaști, bijutieri gata să le dea cea mai frumoasă formă, dar și entuziaști gata să le poarte. Aceste pietre au capacitatea de a-și schimba culoarea sub lumina soarelui, sub lumină fluorescentă sau chiar incandescentă. Din acest motiv, pietrele prețioase care își pot schimba culoarea au devenit de  interes. Dacă ești în căutarea unei astfel de pietre, vei ăsi mai jos o listă utilă de pietre prețioase care-și schimbă culoarea din care poți alege.

Pietrele prețioase ce-și schimbă culoarea sunt în centrul multor legende și povești mistice, care provin din toate colțurile lumii și au ca protagoniști prinți și prințese. Utilizarea cristalelor care au capacitatea de a-și schimba culoarea se poate dovedi foarte benefică pentru cei și cele care se caută pe sine și doresc să-și găsească mai repede liniștea și echilibrul interior.

  1. Opalul care-și schimbă culoarea

Mici minuni ale pământului, opalele sunt pietre cu puteri mistice. Explorați cum să utilizați capacitatea opalului de a-și schimba culoarea  ca pe un talisman, zi de zi! Când se schimbă culoarea în Opal? Un fenomen cunoscut sub numele de opalescență determină la pietrele de opal schimbarea culorii. Aceasta duce la apariția luciului colorat și la apariția curcubeului pe piatra albă, lăptoasă.

Puterile ascunse ale Opalului – în funcție de culoarea opalului pe care îl alegeți, puterile sale ascunse, inclusiv cele ale chakrei, se variază. Ca referință utilizați violet = coroană, indigo = al treilea ochi, albastru = gât, roz / verde = inimă, galben = plexul solar, portocaliu = sacral, roșu / negru = chakra de bază.

 

  1. Safirul care-și schimbă culoarea

Nu toate safirele își schimbă culoarea, dar unele pot să facă asta. Dintre safire, cel care-și schimbă culoarea în funcție de lumina la care este expus este safirul albastu. Safirul albastru are capacitatea unică de a-și schimba culoarea în violet atunci când este sub lumină artificială. Safirele albastre revin la albastrul lor original atunci când sunt din nou sub lumina naturală a soarelui. În plus, safirul există, de asemenea, în două culori și sunt numite safire bicolore, unde puteți vedea efecte duble ale schimbării de culoare.

Puterile ascunse ale safirului – safirul se găsește în natură, în mod obișnuit, de culoare albastră. În plus, albastrul reprezintă puterile chakrelor din gât. Deci, veți putea să vă articulați vocea interioară a rațiunii, fără efort atunci când folosiți safirul schimbător de culoare.

  1. Labradoritul care-și schimbă culoarea

Labradoritul este o piatră puternică, ce amplifică forța interioară a celui care alege să o poarte. Labradoritul poate ajuta mai multe chakre datorită iluziei optice unice.

  • Puterile ascunse ale labradoritului – labradoritul este o piatră unică plină de puteri divine. Această piatră frumoasă și magucă te poate ajuta să scapi de temeri nejustificate, să capeți curaj pentru a-ți impune punctul de vedere și poate să ajute să analizezi pragmatic ceea ce ți se întâmplă, astfel încât să faci pașii corecți în viitor.

Când se schimbă culoarea în Labradorit? Una dintre cele mai renumite pietre pretioase din istorie estr Labradoritul. Se pare că piatra strălucește cu o bază neagră și inflexiunii metalice. Galben, portocaliu, indigo albastru, negru și violet sunt culorile care apar atunci când labradoritul strălucește în lumină și care creează un plăcut joc de lumini și culori.

 

  1. Alexandritul care-și schimbă culoarea

Alexandrite este o piatră a puterii nelimitate și reprezintă cea mai scumpă piatră prețioasă care își poate schimba culoarea. Aceasta vă poate ajuta să vă transformați visurile în realitate, atât profesional cât și spiritual! Puterile ascunse ale Alexandritului – chakra ascunsă în spatele voalului verde al Alexandritei este chakra inimii. Este o chakră calmantă, care vă atenuează problemele și  îngrijorările. Alexandritul pot ajuta la găsirea echilibrului interior și a stimei de sine.

Când se schimbă culoarea în Alexandritului? O altă piatră prețioasă ce-și schimbă culoarea, Alexandritul are un verde deschis, strălucitor la lumina zilei și capătă nuanță roșie sub lumină artificială. Schimbarea culorii este o proprietate unică a pietrei, care face alexandritul  să fie una dintre cele mai căutate cristale pentru vindecare. Schimbările de culoare ale alexandritului variază de la verde albăstrui și albastru în lumina soarelui la roșu. În lumina incandescentă, alexandritul  are o nuanță roșie proeminentă, cu o nuanță de zmeură. Cele mai bune pietre de calitate își  vor schimba culoarea de la verde semafor  la roșu semafor.  Această capacitate a pietrei de a-și schimba culoarea complet e greu de ignorat și e motivul pentru care alexandritul este cea mai căutată piatră prețioasă care poate să-și schimbe cculoarea. Sursele Alexandritului includ Munții Urali din Rusia, Brazilia și Sri Lanka.

  1. Granatul care-și schimbă culoarea

Piatra prețioasă a pasiunii reale, granatul este simbolul pasiunii pure. Această piatră are capacitatea de a conecta dorințele pe care le proiectați cu forța de viață din interiorul vostru. Granatul este o piatră care merită să fie prețuită datorită proprietăților sale fizice și ezoterice, iar faptul că-și schimbă culoarea o face și mai interesantă.

Puterile ascunse ale granatului – acumulând puterilor chakrelor sacre și de bază, Granatul vă ajută să vă deschideți energia. Granatul consolidează forța fizică și sinele emoțional.

Când își schimbă granatul culoarea? Granatul emană o nuanță de bronz în lumina zilei. Deși granatul nu apare de o singură culoare sub lumină puternică, acesta este o piatră stabilă. Când este văzut în lumini incandescente, granatul capătă nuanțe trandafirii și chiar culoarea roz. În funcție de cât de puternică este lumina dintr-un loc și variind și în funcție  de mărimea granatului, dar și de tăietură, piatra poate să strălucească în numeroase nuanțe, ce merg de la vișiniu închis la roz pal, nuanțe de oranj și chiar nuanțe pământii.

Cum își schimbă culoarea pietrele prețioase?

Este important ca iluminarea să fie corectă pentru ca o piatră prețioasă care își schimbă culoarea să treacă de la o nuanță la alta. Dacă aveți una dintre aceste pietre, asigurați-vă că le admirați în toate tipurile de lumină. Aceste pietre care-și schimbă culoarea răspândesc o frumusețe mistică, hipnotizantă. E ca și cum ai purta mai multe pietre prețioase în una singură.

Pietrele ce-și schimbă culoarea sunt mai rare decât pietrele prețioase obișnuite, astfel încât acestea au de obicei și prețuri pe măsură. Deci, care este favorita ta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *