Cei născuți între 23 august și 22 septembrie sunt născuți sub semnul zodiacal al fecioarei, un semn de pământ. Nativii fecioară nu sunt ușor de dus cu zăhărelul, nu prea le poți vinde gogoși. Pentru ei zicala fapte, nu vorbe se potrivește cel mai bine. În cazul nativilor fecioară predomină raționalul, latura sentimentală fiind secundară sau chiar neglijabilă. Pentru a putea găsi piatra zodiei fecioara perfectă trebuie să ne aprofundăm în primul rând în caracteristicile acestei zodii.

Fecioarele plănuiesc pașii importanți din viața lor cu calm și atenție, nu lasă nimic la voia întâmplării și nu văd în spontaneitate o calitate, o latură romantică și simpatică, ci mai degrabă un semn de slăbiciune, o lipsă de responsabilitate și seriozitate. E foarte simplu să-i scoți pe cei născuți sub semnul zodiacal al fecioare din zona lor de confort, deoarece simplul fapt că socoteala lor nu se potrivește cu cea din târg riscă să îi pună în dificultate. Chiar dacă nu sunt neapărat flexibile și aventuroase, persoanele născute între 23 august și 22 septembrie sunt de încredere, tenace și foarte muncitoare. Atunci când își propun ceva, cu greu poți deturna o fecioară de la planul său. Fecioarele sunt dedicate pasiunilor lor și dispuse să depună mult efort pentru a-și atinge obiectivele.

Care este piatra zodiei fecioara perfectă?

Fiecărui semn zodiacal îi sunt associate caracteristici minunate. Pietrele prețioase lucrează pentru a vă potența atuurile și pentru a vă ajuta să faceți față provocărilor. Energia zodiacală a fiecărui semn ne înconjoară pe toți în funcție de perioada anului în care ne aflăm.

Bijuterii cu jad verde

jad verde

Colier cu aur de 18k si tucoaz verde natural

Există mai multe pietre prețioase utile pentru a scoate în evidență calitățile fecioarei, iar dintre acestea, cea mai importantă este jadul verde. Jadul verde creează armonie între minte, trup și spirit, aducând energie fecioarelor care vor să-și cultive latura spirituală și să-și găsească echilibrul interior. Jadul verde, în calitate de piatra zodiei fecioara, ajută, de asemenea, pentru captrea energiilor vindecătoare. Aceată piatră prețioasă este benefică fecioarelor fiindcă ajută la atingerea obiectivelor pe care acestea și le-au propus, ajutându-i pe nativii fecioară să-și depășească limitările autoimpuse  și să aibă curajul să-și exteriorizeze idelile și gândurile.

Piatra zodiei fecioara – Amazonitul

Fecioarele sunt firi perfecționiste și meticuloase, ce riscă de multe ori să se piardă în detalii în încercarea de a obține cele mai bune rezultate posibile, indiferent de ceea ce și-au propus să facă. De aceea, amazonitul, o superbă piatră albastră, o piatră a echilibrului, le este recomandată fecioarelor pentru a-și găsi echilibrul interior.

Citrinul

Colier Art Nouveau din aur de 18k cu citrin natural

Colier Art Nouveau din aur de 18k cu citrin natural

Citrinul, o piatră galbenă a cărui nume provine de la termenul franțuzesc pentru lămâie, are printre calități faptul că nu atrage energiile negative și nu le înmagazinează. De aceea, are un important rol protector împotriva acestor energii, pe care oamenii le proiectează asupra celor din jur chiar și involuntar.

Amintiți-vă că orice gând înseamnă o energie transmisă celor din jur. Pe nativii fecioară, citrinul îi ajută să-și cultive calitățile de relaționare, să comunice mai liber și mai eficient cu cei din jur, precum și să-și recâștige încrederea în ei înșiși. citrinul are, de asemenea, puterea de a mări capacitatea organismului de a se vindeca.

Piatra zodiei fecioara – Safirul

piatra zodiei fecioara - safir

Cercei din aur alb de 18k cu safire si diamante naturale

Se crede că safirul ajută la îmbunătățirea trăsăturilor pozitive ale fecioarei și că îi atenuează, în același timp, facilitând astfel o dezvoltare personală mai bună. Piatra zodiei fecioara, atunci când este purtată, îi încurajează pe cei născuți sub acest semn zodiacal să devină și mai sinceri, ceea ce le poate fi de folos fecioarelor atât în relațiile lor personale, precum și în ceea ce privește întâlnirile lor profesionale.

Safirul are proprietatea de a-l ajuta pe purtător să fie mai elocvent și mai atent cu cuvintele sale. Mulți cred că piatra albastră poate ajuta la rezolvarea problemelor de sănătate care îi afectează mai ales pe ce născuți în zodiac fecioară.

Jaspul roșu

O piatră care este delicată la atingere, jasperul roșu are un efect stimulativ asupra Fecioarei. Această piatră de determinare le va da nativilor Fecioara puterea și consecvența de care au nevoie pentru a-și atinge obiectivele. Purtați jaspul roșu pentru a atenua stresul și a vă reconecta cu energiile Pământului. Efectul său de curățare elimină negativitatea și stabilizează aura. Este o piatră ideală pentru calmarea nervilor și restabilirea echilibrului.

Cum oferim cristale și pietre prețioase celor dragi?

Dacă i-am analiza pe oameni din perspectiva cunoștințelor pe care aceștia le au despre porprietățile metafizice ale pietrelor și cristalelor prețioase, i-am putea încadra în două tipologii principale. În primul rând, sunt indivizii care știu pietrele pe de rost, le recunosc de la o poștă. Acestea sunt, de obicei, persoane care-și cultivă latura spirituală, care-și cunosc ascendentul și care sunt cu adevărat pasionate de cristale și de puterile lor vindecătoare. La polul opus se află persoanele care nici nu știu ce zodie sunt și care, în general, îi vor privi cu mare scepticism pe aceia care le vor prezenta caracteristicile speciale ale pietreleor și cristalelor, acestea din urmă fiind și corelate cu zilele de naștere ale fiecăruia. Indiferent de tipul de persoană căreia dorești să-i faci o surpriză și oferi o bijuterie unică, pietrele prețioase și cristalele sunt o idee foarte buna.

Nu trebuie să fii un hippie ca să te bucuri de bijuterii frumoase, încrustate cu pietre și cristale prețioase. Pietrele specifice fiecărei zodii au, pe lângă proprietățile lor unice, un atu esențial : sunt extrem de frumoase și pot pune în valoare pe oricine dacă sunt purtate adecvat. Latura lor miraculoasă este un bonus, un fel de surpriză de la un peștișor auriu, gata să împlinească 3 dorințe acelui care va crede că și lui i se poate întâmpla ceva miraculos. Mai multă informației atât despre piatra zodiei fecioara cât și bijuterii care se potrivesc altor zodii puteți găsi pe blogul Leador.

Atunci când le-am oferit scepticilor din viața mea bijuterii din aur sau argint cu pietrele prețioase ale zodiilor lor, am obținut de fiecare dată reacții de umire, de curiozitate, de bucurie că bijuteriile respective au fost alese cu grijă – bijuterii unice pentru prieteni unici.

Bijuteria perfectă pentru nativii fecioară

Nu ezita să-ți faci cadou chiar ție însăți/ție însuți podoabe cu pietrele prețioase despre care se crede, de sute de ani, că pot să te ajute să devii cea mai bună versiune a ta. Colorate, misterioase, extravagante, pietrele prețioase și cristalele nu ies niciodată din modă. Depinde de tine să-ți alegi corect bijuteriile care să-ți dea o stare de bine și să te scoată din anonimat. Orice e posibil atunci când te simți bine în pielea ta, iar o bijuterie potrivită la o ținută potrivită poate, cu siguranță, să facă minuni.

Sursă imagine: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *