facebook_pixel

Livrarea gratuita in 24 h. Pentru detalii suplimentare sunati la 0758 591 509

Ce bijuterii să alegem pentru nativii berbec?

 

Berbecul (21 martie – 20 aprilie) deschide seria celor 12 semne zodiacale și coincide cu începutul primăverii, când natura revine la viață. Berbecul este o zodie guvernată de Marte. În mitologia romană, Marte era zeul războiului. Pe cale de consecință, berbecii sunt puternici, au forța mentală și de multe ori chiar și forță fizică, ei sunt niște luptători determinați, cu mare tărie de caracter și mare încăpățânare să fie întotdeauna pe primul loc. Nativii berbec sunt obișnuiți să muncească pentru a-și atinge scopurile și pentru a-și depăși propriile limite. Ei sunt dispuși să fac acel pas în plus care-i scoate din mulțime, însă devin nerăbdători și nervoși atunci când rezultatele pe care le așteaptă nu apar pe cât de repede își doresc. Berbecii sun impulsivi, autentici, senzuali, niște oameni energici și surprinăzători. Cu toții avem persoane în cercul nostru de apropiați care sunt zodia berbec și, la diferite ocazii speciale, e interesant să vezi care sunt petrele prețioase potrivite berbecilor, pentru a  le putea oferi un cadou personalizat și ales cu grijă. Ce pietre prețioase sunt potrivite pentru nativii berbec?

Berbecii au din naștere capacitatea de a se afirma, ei sunt oameni curajoși, lideri înnăscuți, iar pietrele adecvate îi pot ajuta pe parcursul călătoriei lor pentru afirmare.

Carneol

Carneolul este o piatră roșie, a cărei nuanță poate avea inflexiuni brune sau portocalii. Din vechime, se crede că piatra aduce pace și armonie, că este ficientă în tratarea depresiei și a cultivării energiei sexuale. O piatră de carneol rezonează cu pasiunea și vitalitatea, aliniindu-se la idealurile și voința berbecilor. Aceasta permite să vă concentrați asupra sarcinilor pe care le aveți pe termen scurt, sprijinind în același timp calitățile dinamice de lider pe care berbecii le au de la natură.  Carneolul are darul de a-i ajuta pe berbeci să se ancoreze în realitate, să fie mai pragmatici și mai practici.

Citrinul

Citrinele sunt cunoscute ca fiind pritnre cele mai puternice pietre de abundență, cu o vibrație care vă poate permite să aduceți un suflu de bunăstare și avere în viața voastră, într-o varietate de moduri.

Aceste cristale de cuart galben vă pot ajuta să vă stimulați imaginația și acest lucru poate crea schimbări majore în viața voastră. Este o piatră extrem de benefică, care stimulează toate cele trei chakre inferioare și, de asemenea, deschide chakra coroanei pentru a spori abilitățile intuitive.

Puneți un citrin sub pernă să se manifeste în timp ce dormiți sau purtați bijuterii cu citrin pentru a încuraja o creștere a prosperității și pentru a vă ajuta să câștigați mai mulți bani.

 

Hematitul

O altă piatră de pământ, hematitul, este asociată cu energia lui Marte, planeta dominantă a zodiei Berbec. Utilizați-o pentru a vă menține obiectivele stabile, astfel încât energia de antrenare a berbecului să poată funcționa la capacitate maximă.

Cuarț

Cuarțul, sau cristalul de stâncă, se găsește în natură sub multe forme. Acesta atrage energii care ajută la calmarea berbecilor suprasolicitați, nervoși și colerici. Cuarțul ajută la găsirea echilibrului, amintindu-vă de scopul vostru și de nevoia de a privi în jur cu mai mult calm și cu mai multă dtașare. Cuarțul îi poate fi util berbecului nu doar purtat ca bijuterie, ci pur și simplu prin prezența în spațiul său intim sau în spațiul de lucru.

Agatul de foc

Agatul de foc, așa cum sugerează și numele, este o piatră plină de energie de foc, așa că trebuie folosită cu prudență. Este inclusă în această listă pentru aceia care nu au legături puternice cu semnele de foc, în special pentru cei născuți în zodia Berbec. Această piatră încurajează perfecțiunea spirituală pe parcursul unei perioade de timp în care tindem să fim orbi față de sinele nostru spiritual.

Acvamarinul

Pietrele de acvamarin au o energie puternică pentru și ajută să renunțați la probleme vechi emoționale care nu vă servesc. Acestea sunt pietre de comunicare puternice, ajutându-vă să vă comunicați în mod clar gândurile.

Aceste pietre verzi-albastrui emit o energie liniștitoare și compasiune, care ar putea aduce la suprafață probleme vechi pentru a fi rezolvate. Dacă găsiți acest lucru dificil, imaginați-vă că vă uitați într-o piscină de apă colorată în acvamarină, apoi eliberați lucrurile care vă deranjează, eliberându-le în apă.

Prin purtarea unui pandantiv încântător cu pietre prețioase ca acvamarinul, aveți mari șanse să vă eliberați de energiile negative și de problemele pe care le-ați ascuns într-un colț al conștiinței și nu știți cum să  le gestionați.

Pirită

O altă piatră norocoasă pentru Berbec este pirita de fier. Oamenii îi vor urma pe berbecii, datorită spiritului lor de leadership, însă nu vor fi întotdeauna mulțumiți de stilul berbecului de a-i ghid, deoarece coerența  nu este întotdeauna punctul forte al berbecilor. Nativii ebrbec se pot regăsi de multe ori în situația de a începee proiecte, dar nu întotdeauna le finalizează. Având în apropiere pirită, împreună cu celelalte pietre ale lui berbecului, veți atrage persistență, motivație și voință. dacă nu purtați neapărat o bijuterie cu pirită, puteți plasa un obiect cu pirită pe birou sau în spațiul în care vă aflați, pentru a vă maximiza potențialul și pentru a vă reaminti că puteți să vă ameliorați în multe aspecte ale activității voastre.

Ce mă fac, nu știu ce pietre prețioase să aleg!

Atunci când alegi cele mai bune pietre pentru berbeci, ai încredere în intuiția ta! Cele mai bune cristale pentru Berbec nu sunt întotdeauna aceleași pentru fiecare persoană. Deci, dacă inima ta și intuiția ta îți spun că un anume set de pietre este potrivit pentru tine, ai încredere în intuiția ta!

 

Iată o listă extinsă a pietrelor benefice celor născuți în zodia berbec, din care poți alege:

alacurită, axinită, bixbită, hematit, citrin, crocoit, datolit, diamant, turmalină, smarald, agat de foc, magnezită, magnetit, sardonyx, stellerite.

 

Deși toate aceste pietre sunt potrivite pentru oricine născut în perioada 21 martie – 20 aprilie, puteți descoperi atunci când căutați semnificațiile că una sau mai multe dintre aceste pietre ar putea să vă placă mai mult decât altele. Pur și simplu, purtând piatra preferată, puteți atrage energii benefice pentru dumneavoastră sau pentru berbecul pe care vreți să-l surprindeți cu un cadou plin de har.

Bijuteriile sunt întotdeauna o idee bună de cadou! Nu ezita să-i bucuri cu bijuterii și pietre prețioase unice, special pentru ei, pe berbecii din viața ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *