facebook_pixel

Livrarea gratuita in 24 h. Pentru detalii suplimentare sunati la 0758 591 509

Bijuterii cu pietre și cristale pentru nativii leu

Nativii leu își sărbătoresc ziua de naștere între 23 iulie și 22 august. Nativul leu, un lider înnăscut, ambițios și orgolios, este un semn de foc. Nativii leu sunt foarte curajoși, capabili să gândească pe termen lung și să jertfească eventuale avantaje de pe termen scurt pentru a-și duce la îndeplinire proiectele. Leii adoră să se afle în centrul atenției, să fie admirați și lăudați pentru reușitele lor, însă detestă să fie criticat. Leii nu acceptă sfaturile celor din jur și, chiar dacă uneori le ascultă, nu înseamnă că le vor și pune în practică. Nativii Lei nu sunt avari, însă le place stabilitatea financiară și luxul. Ei sunt oameni pasionali și tandri, care iubesc cu pasiune și sunt, de regulă, partenerul dominant în relațiile lor amoroase. Dar ce pietre și cristale i se potrivesc unui nativ leu vanitos și care iubește opulența?

Care este istoria pietrelor nativilor Leu?

Cine a descoperit  constelația Leului? Aceasta a fost descoperită de mesopotamienii, aproximativ 4000 î. Hr.?  Leul spune povestea lui Nemean, care a fost ucis de Hercule de mâinile goale, deoarece corpul Leului nu putea fi rupt de metal sau de piatră. Leul este, prin urmare, gândit ca invincibil. Dacă sunteți un Leu, credeți că sunteți imbatabil.

De ce sunt benefice pietrele prețioase ale semnului zodiacal Leu?

Găsiți-vă slăbiciunile și apoi folosiți pietre prețioase pentru a le corecta ! De la noroc la iubire și succes, multe lucruri fac ca pietrele nativilor Leu să fie extrem de puternice. În timp ce leii ar putea părea super-optimiști și entuziaști, nu sunt întotdeauna la fel. Aroganța și ego-ul sunt două otrăvuri principale ale nativilor Leu, care le pot crea mari probleme și neplăceri.

Ce pietre și cristale să poarte nativii Leu?

AMETIST

Ametistul este într-adevăr o piatră care poate fi folosită în orice moment, pe tot parcursul anului. Este benefic să utilizați ametistul în timp ce soarele este în casa astrală a leului, deoarece poate spori spiritualitatea, o caracteristică pe care leii tind să o ignore și să nu o cultive deloc.

Ametistul vă ajută să obțineți înțelepciune, reconectând fiecare aspect al ființei voastre cu natura sa spirituală inerentă. Ametistul este pietre prețioasă purtătoare a razei purpurii. Vă poate ajuta să renunțați la tot ceea ce este vechi și la tot ceea ce vă ține înapoi – la fiecare nivel și în fiecare aspect al vieții – astfel încât să puteți îmbrățișa pe deplin destinul vostru spiritual.

Când purtați un colier de sfere de Ametist, acesta formează o coloană de energie care se extinde de la corpul vostru fizic prin toate aspectele interioare până la Sufletul însuși. Această coloană permite energiei ametistului să se ridice de la inimă până la cap. În acest proces, Ametistul vă atrage atenția asupra aspectelor voastre interioare, sporind conștiința și cunoașterea lor. Apoi, Ametistul și razele purpurii aduc această înțelepciune înapoi în gândul clar, conștient. Cu cât purtați mai mult Ametistul, cu atât crește și mai mult această coloană de energie devină.

CARNEOL

Carneolul este într-adevăr întruchiparea nativului leu. Este o piatră de pasiune și vitalitate fizică. Această piatră este deosebit de utilă datorită energiei de împământare, de asemenea. Nativii leu au tendința de a fi blocați, de a se împotmoli, iar carneolul îi poate ajuta să avanseze mai armonios în proiectele lor.

CITRINUL

Citrinul este, bineînțeles, o piatră a soarelui pur. Orice piatră care rezonează cu soarele va rezona cu energia Leului. Citrinul este o piatră a abundenței.

Citirinu este renumită pentru capacitate de a ajuta oamenii să dobândească și să mențină averea. Ea reprezintă abundența, care pare să atragă succesul, prosperitatea, bogăția, dragostea și alte lucruri bune în viață. Aceasta include fericirea generală.

Se spune că citrinul crește productivitatea și sporește imaginația și creativitatea la locul de muncă. În relații și în casă, poate promova coeziunea și facilita rezolvarea și înțelegerea problemelor. În plus, păstrarea citrinului în jurul nostru poate să ne protejeze de zgomot, gelozie și cei de care ne-ar putea sfâșia inimile. Uneori, citrinul este în bijuterii  pentru nou-născuți în formă de sferă sau înger pentru a aduce fericire, sănătate, inteligență, încredere, curiozitate și înțelepciune.

HOWLITE

Howlite-ul este o altă piatră care poate spori energia spiritualității.

LABRADORITUL

Labradoritul este o piatră de forță și transformare. El ajută Leul să privească în adâncul sufletului său și să devină mai introspectiv în cazul în care acesta tinde să fie mai extrovertit.

În lumea metafizică, labradoritul este cel mai adesea considerat a fi o piatră de magie. Poporul inuit susține că piatra provine din focul înghețat al aurora borealis. Ținând seama, purtând sau purtând-o zilnic, se spune labradoritul poate debloca abilitățile de telepatie, clarvedere, control al coincidenței și profeție. Poate să atenueze aspectele negative ale personalității deținătorului său (și, prin urmare, să reducă rușinea și depresia), să descurajeze comportamentul imprudent, impulsiv și antisocial și să contribuie la detoxifierea efectelor alcoolului, tutunului și drogurilor dure (într-o măsură mai mică). Unii îl păstrează în jurul locului de muncă, deoarece se spune că labradoritul aduce cele mai bune rezultate în cazul tuturor zodiilor și promovează o atmosferă mai agreabilă la locul de muncă în general. Se crede că încurajează atenția deplină, curtoazia și dorința chiar și pentru angajații temporari și cu jumătate de normă pentru a deveni integral investiți într-o companie.

ONYX

Pământul este foarte important în timp ce soarele este în casa leului. Energia care ne înconjoară în acest moment al anului este foarte plină de viață și uneori haotică. Onyxul ne poate ajuta să ne păstrăm cerebrali, în timp ce sporește puterea energiei Leului și îi încurajează mândria.

PIRITA

Pirita este o piatră de protecție și prosperitate. Ea rezonează cu energia Leului, astfel că acesta este momentul potrivit pentru ao scoate și a folosi-o pentru a deflecta negativitatea din spațiul tău.

Pirita rezonează cu energia pământului și a focului. Este considerată ca un mineral al acțiunii, voinței și vitalității și se spune că are capacitatea de a-l ajuta pe nativul lui să-și atingă potențialul și de a-l împuternici cu cunoașterea și conștientizarea că bogăția poate fi generată prin propria putere. Se crede că pirita promovează încrederea, persistența și apărarea împotriva energiilor negative și a poluanților. Poate scoate în evidență îndrăzneala și asertivitatea unei persoane atunci când protejează sau ia atitudine în favoarea altor oameni, din cadrul comunității. Se spune că pirita stimulează chakrele a doua și a treia, sporind abilitatea de a face distincția între fațade și ceea ce este real.

 

Ai de unde alege pentru a găsi bijuteria perfectă pentru nativul leu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *