facebook_pixel

Livrarea gratuita in 24 h. Pentru detalii suplimentare sunati la 0758 591 509

Ce bijuterii alegem pentru nativii Taur?

Cel născut între  21 aprilie și 21 mai este semn de pământ, guvernat de planeta Venus : Taur. Nativii din această zodie sunt oameni harnici, goposdăroși și chiar familitri. Deși nu sunt oameni superficiali, taurii sunt atașați de lucruri materiale. Ei sunt atenți la tot ceea ce îi înconjoară și își dezvoltă această aptitudine fie în sensul pragmatic, al cultivării talentului antreprenorial, fie filtrează totul prin prisma emoției, devenind mai degrabă artiști. Nativii taur sunt ființe sensibile, care lucrează bine atunci când au inspirație, și mai ales o muză care să îi inspire. Ce bijuterii le putem oferi nativilor taur pentru  a le spori creativitatea și instinctul de antreprenor ?

Taurul este un element de pământ, fiind astfel practic și realist. Folosind una dintre pietrele recomandate zodiei taur poți să-ți consolidezi atuurile și să-ți depășești punctele slabe.

Pietrele principale potrivite zodiei Taur

Semnul zodiacal al Taurului include următoarele pietre principale: jad, malachit, safir, chihlimbar, smarald, cuart roz și turcoaz. Pe lângă pietrele Zodiacale, aventurinul și smaraldul sunt enumerate ca Pietrele Planetare pentru Taur și granatul ca Piatra Talismanică.

Proprietățile vindecătoare ale unora dintre aceste pietre sunt destul de importante, iar utilizarea lor poate să vă susțină sănătatea și bunăstarea. Bijuteriile pentru Tauri realizate dintr-unul din cristalele din listă pot fi atractive și pentru alte semne zodiacale. Acestea pot fi purtate și pur ca obiecte decorative, pentru că sunt foarte  frumoase. Niciodată o piatră artificială nu va reflecta lumina solară la fel de frumos și hipnotizant așa cum o pot face pietrele naturale. De aici și farmecul lor mistic.

Dacă vă fa cu ochiul, nu ezitați să să cumpărați bijuterii cu multe dintre aceste pietre, mai ales dacă vreți să le oferiți cuiva din zodia taur. Va fi foarte util dacă puteți purta semenea cristale de vindecare în timpul zilei, pentru a vă ajuta să beneficiați de vibrațiile lor unice.

Jadul

Piatra cea mai puternică pentru Taur este piatra verde de jad. Nativii Taur au capacitatea de a se depăși în mod constant prin orice obstacole din viața lor. Jadul verde îmbunătățește această abilitate și vă încurajează să duceți o viață mai bogată și mai împlinită. De asemenea, vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele și visele și vă permite să vedeți dincolo de oricare dintre limitările proprii.

Malachitul

Piatra din malachita încurajează creșterea și transformarea. Taurul vrea să fie stabil și consecvent, dar malachitul vă încurajează să faceți schimbări pentru a vă deplasa în afara zonei dvs. de confort. Practicați vindecarea cu ajutorul malachitului pentru a scăpa de clișee, obiceiuri sau relații care nu vă mai sunt de folos sau chiar se pot dovedi toxice. Fiți deschisi la schimbare, transformare și creștere și noi oportunități vor apărea în viața dumneavoastră chiar atunci când vă așteptați mai puțin.

Safir

Safirul este considerat piatra regelui, deoarece simbolizează puritatea și înțelepciunea. Culaorea safirului variază de la albastru translucid la albastru închis. Cu cât culoarea este mai închisă, cu atât  safirul respectiv costă mai mult. Se spune că, atunci când este purtată, această piatră de naștere a nativilor taur aduce protecție și ajută la descoperirea claităților personale. Ce ce paortă safir se simte liber de toată negativitatea care împiedică armonia vieții.

Chihlimbar

Chihlimbarul este adesea asociat cu Taurul. Chihlimbarul este purtat pentru a aduce puterea soarelui și a o combina cu energia pământească a vechilor timpuri în viața voastră. Purtați chihlimbarul pentru a vă conecta la energiile naturale, primare ale naturii. Bucurați-vă de puterea acestui „Aur al mării”.

Smaraldul

Pietrele de smarald sunt cunoscute ca un cristal care ajută la găsirea iubirii adevărate  deoarece vibrația lor deschide chakra inimii și chakra timusului, cunoscută și sub numele de chakra inimii mai înalte. Smaraldul poartă energia razei verzi, o vibrație puternică pe care o puteți vedea în jurul vostru, în natură. Ca și chakra inimii, chakra timusului vibrează, de asemenea, cu energia iubirii, dar poartă, de asemenea, energia adăugată a iubirii, compasiunii și iertării divine. Uneori, relațiile au nevoie de energie chakra timus pentru a aduce echilibrul înapoi, atunci când lucrurile negative care s-au întâmplat au făcut relația acră și dezechilibrată. Pietrele de smarald aduc o energie minunată pentru a ajuta la atragerea perioadelor pașnice și armonioase din viața ta.

Cuarțul roz

Cuarțul roz rezonează cu Zeita Energiei și este deosebit de puternic pentru a vindeca chakrele mai înalte. Aceasta include atât chakra inimii, cât și chakra inimii mai înalte, cunoscută și sub numele de chakra de timus.

Această piatră frumoasă, roz, întruchipează energia iubirii spirituale profunde și este una dintre cele mai importante pietre reprezentând principiul feminin. Energia sa vizează vibrația „iubirii”, nu numai pe plan fizic, ci și pe nivel emoțional și spiritual. Energia acestei frumoase pietre de naștere a nativilor Taur rezonează în chakra gâtului, în cea de-a treia chakră ochi și în chakra coroanei. Cuarțul roz ajută la aducerea acestor chakre în rezonanță cu energia inimii, pe măsură ce acestea bateau ca una, cu vibrația iubirii și a compasiunii.

Turcoazul

Unul dintre cristalele de vindecare de bază printre pietre prețioase, Turcoazul este o piatră care activează chakrele triple de inimă, gât și al treilea ochi. Când este folosit pentru boli precum arsuri, răni și alergii, Turcoazul poate avea efecte de vindecare. În plus, turcoazul încurajează meditația și atenția.

Cum se curăță de energii negative pietrele și cristalele potrivite nativilor taur ?

Orice colecționari de piatre prețioasă sau de cristale ar trebui să aibă grijă de pietrele lor, astfel încât acestea să nu se oprească să-și arate efectele benefice după o anumită perioadă de timp. O persoană care își folosește pietrele prețioase în mod regulat ar trebui să le curățească în mod regulat pentru a menține proprietățile lor vindecătoare puternice.

Curățarea pietrelor nativilor taur se poate face cu sare de mare.Sarea de mare oferă o curățare blând pe pietrele dvs. și poate să scape efectiv de negativitate și să întinerească proprietățile vindecătoare.

Pur și simplu adăugați o linguriță de sare de mare în apă rece într-o sticlă ceramică. Nu utilizați vase din plastic. Lăsați piatra prețioasă în soluția de sare de mare peste noapte, astfel încât vibrațiile și energiile negative din piatră prețioasă să fie absorbite de apă.

Cu toate acestea, dacă aveți de gând să utilizați sare de mare pe uscat, pur și simplu acoperiți piatra prețioasă în sare și păstrați-o acolo pentru cel mult șapte zile. De asemenea, puteți să  curățați pietrele nativilor Taur plasându-le sub lumina lunii. Acest lucru va ajuta la scăderea energiilor negative și intensificarea proprietăților vindecătoare ale pietrelor.

Aveți curaj să le dăruiți celor apropiați bijuterii cu pietre prețioase, a căror prorpietăți metafizice sunt cuoscute de sute de ani !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *