facebook_pixel

Livrarea gratuita in 24 h. Pentru detalii suplimentare sunati la 0758 591 509

Bijuterii pentru bărbatul Săgetător

 

Ne place să credem în povești, în istorii frumoase cu final fericit, în pietre prețioase care ne păzesc de rele. Ne place să ne simțim protejați. Și atunci, dacă această credință ne aduce o stare de confort și liniște, de ce să nu o întrețiem? Până la urmă, nu facem nimănui niciun rău, dimpotrivă. Dacă avem un prieten Săgetător, un iubit, un frate sau un tată, le putem dărui fără reținere amulet și bijuteriile potrivite, conform semnului lor zodiacal. Oare ce bujuterii pentru bărbatul Săgetător am putea allege și dărui,  ca să-și amintească cu drag de noi și să se simtă oarecum protejați de rele?

Cei mai mulți dintre săgetători sunt conservatori, lor nu le place să schimbe mersul déjà stabilit al lucrurilor, ci le este mai convenabil să se adapteze. Săgetătorii sunt generoși, au o inimă mare și îi ajută cu plăcere pe cei care au nevoie de sprijinul lor. Mai putem spune că săgetătorii sunt sinceri, cinstiți, independenți, optimiști, energici, cu un dezvoltat simț al dreptății.

Așadar, ce bijuterii, ce pietre putem dărui unui bărbat Săgetător drag inimii noastre ?

Piatra Săgetătorului trebuie să îl ajute să își atingă scopurile, doar Săgetătorul este determinat să ajungă cu bine la țintă. Iar odată ajuns, acesta nu va rămâne mult timp pe loc, ci își va trasa altă țintă. Totuși, cum să facem să nu dăm greș, atunci când alegem o bijuterie cu piatră pentru Săgetător ? Doar se spune că anumite pietre se potrivesc unor anumiți săgetători. Această potrivire ține de decada în care s-au născut aceștea. Pentru a nu da greș, atunci când alegem o bijuterie cu o piatră prețioasă pentru Săgetător, vom fi atenți la decada în care s-a născut. Așadar, deosebim următoarele decade:

23 noiembrie – 2 decembrie

Săgetătorilor născuți în această decadă le vom dărui bijuterii cu jaspis, lapis lazuli, ochi de tigru, cuart, ametist, agat.

Bărbaților Săgetători le putem dărui amulete cu

Ametist

 

Ametistul are o influență benefică asupra săgetătorului. Ametistul îi va intensifica Săgetătorului-bărbat capacitățile intelectuale, îl va ajuta să se concentreze, atunci când acesta va avea de făcut munci intelectuale dificile,  îl va apăra de înșelăciune, de conspirației, intrigi și invidie, inclusiv de cele care pot veni de la cei oameni apropiați.  Ametistul va ajuta săgetătorii sportive și vânători. Ametistul poate trezi dragostea Săgetătorului față de cel care i-a dăruit această piatră.

Jaspis

Nu veți greși nici dacă îi veți dărui o brățară cu jaspis

 

Acest mineral izbăvește organismul de energiile negative acumulate pe parcursul anilor. Ei atrage în casa celui care îl poartă bogăție, aduce sănătate și ajută la îmbunătățirea memoriei.

312 decembrie

Săgetătorilor din cea de a doua decadă sunt oameni creativi, printre aceștia se numpără compozitori, scriitori, pictori. Lor li se potrivesc următoarele pietre: opalul, crisoprazul- piatra victoriei și a acceptării, turcoazul – piatra fericirii.

Turcoazul este, de fapt. Un talisman universal pentru toate semnele zodiacale, dar care în mâinile unor oameni răi își pierde puterea. Cel mai important pentru turcoaz este să aducă pacea și să îi împrietenească pe toți acei care sunt învrăjbiți. Turcoazul apără de întâmplări nedorite, învață omul să fie răbdător. Îi îmbogățește intuiția, contribuie la formarea unor așa calități, cum ar fi statornicia și înțelegerea. Turcoazul este un indicator al sănătății. Atunci când stăpânul se îmbolnăvește, piatra își pierde strălucirea, tot asta se întâmplă când stăpânul își pierde dragostea. Turcoazul te apără de furia șefilor, îi face neînfricați pe ostași. Torcoazul mai e și simbolul luptei cu răul spiritual. Întărește inima, ajută la tratarea bolilor de ochi.

O bijuterie cu turcoaz îl va ajuta pe Săgetător să găsească limbă comună cu cei din jurul său și îl va apăra de neplăceri și influențe energetice nocive. Însă, e mai bine ca turcuoazul, talismanul din turcoaz să nu se afle în tandem cu aurul.

13-21 decembrie

Bărbaților din această decadă le place viața frumoasă și se străduiesc să facă tot posibilul ca năzuințele lors ă se împlinească. Ei se îmbracă bine, își cumpără haine scumpe și se înconjoară de oameni impozanți.

Pentru Săgetătorii din această decadă vom dărui bijuterii cu hiacint.

Hiacintul, o varietate a zirconului, îi va asigura Săgetătorului succes în atingerea scopurilor, inclusiv în ceea ce ține de sport și politică.

În general, o amuletă cu zircon îl va ajuta pe bărbatul Săgetător să aibă succes în afaceri și să își sporească averea. Acest mineral ajută să găsești soluția optimă în rezolvarea problemelor și îi indică proprietarului său calea corectă, ceea ce îi va sopri acestuia bunăstarea materială.

Și tot Săgetătorilor de ultima decadă li se va potrivi principala piatră a săgetătorului, cea care îl protejează, granatul. Când spunem granat, în mintea noastră se conturează niște pietre de un roșu aprins, care se aseamănă cu niște grăunțe de cărbune bine încins. Săgetătorii care vor purta o bijuterie cu granat, roșie ca focul,  vor fi ocoliți de neplăceri și ghinion. Ei vor deveni mai înțelepți și vor reuși să-și canalizeze energiile cu maximum beneficiu pentru propria persoană. Săgetătoarele cu caracter mai slab vor fi ajutate de granat să aibă mai multă încredere în forțele proprii și să devină mai puternice. Pentru Săgetători, mai potrivite sunt bijuteriile de granat roșu aprins.

E necesar să menționăm că granatul poate fi de folos doar acelor săgetători care îl vor folosi pentru lucruri bune.

 

În tot cazul, dincolo de decade, săgetătorii mai pot beneficia de proprietățile pietrelor de mai jos.

Piatra de bază a tuturor săgetătorilor, cea care îi apără de nevoilor vieții și le aduce succes, sănătate, fericire este o varietate a granatului, piropul. Aceasta piatră este piatra sincerității, a dragostei și a prieteniei. Piropul trezește pasiuni nebune, îi dă omului energii de nebănuit. Însă specialiștii susțin că această piatră se potrivește doar oamenilor foarte puternici și susține de minune câmpul lor energetic.

 

Smaraldul, o piatră scumpă pentru săgetător.

Dar să nu uităm de smarald, cu mențiunea că o bijuterie cu smarald, o piatră deosebit de scumpă, care uneori e mai scumpă decât diamantul, va putea fi de folos și va ajuta doar un om cu sufletul curat. O bijuterie cu smarald va întări inima și nervii, va ține în frâu pornirile păguboase și va distruge legăturile periculoase cu oamenii păguboși. Mai întâi de toate bijuteria cu smarald va ajuta reprezentanții muncilor intelectuale, ajutându-i să pătrundă în gândurile tainice ale celor ce îi înconjoară. Pentru cei care îi sunt pe plac, smaraldul va transforma visele în realitate. E o piatră de smarald e o piatră de suflet, ea nu se dăruiește pur și simplu, ci ca o răsplată pentru ceva, pentru un serviciu, ca mulțumire pentru ajutorarea unui bolnav, ca recunoștință pentru dragostea care ne-o poartă cineva. Se poate sfărâma cu de la sine putere, dacă cel care o poartă are porniri urâte.

Crisolitul

O altă piatră potrivită pentru săgetător este crisolitul. În traducere, cuvântul crisolit înseamnă ,,piatră de aur” . Aceasta își va auta stăpânul să evite acțiunile negândite, să capete mai multă încredere în forțele proprii după o dezamăgire cumplită. Crisolitul poate fi de ajutor pentru hipertensivi, penru cei cu probleme oculare, pentru cei cu boli de coloane vertebrale. Alungă coșmarurile nocturne.

În tot cazul, nu contează ce piatră va completa colecția. E important să le tratați cu dragoste și grijă. Doar în acest caz pietrele vă vor putea fi de folos cu adevărat și își vor deschide forțele tainice spre binele dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *