facebook_pixel

Livrarea gratuita in 24 h. Pentru detalii suplimentare sunati la 0758 591 509

Pietrele Vărsătorului

 

Cei care s-au născut sub semnul vărsătorului sunt oameni echilibrați, foarte plăcuți în conversații, pe ei îi interesează totul ce este nou, original și misterios, dar se întâmplă ca, uneori, să se supună unei voințe străine. Soarta lor nu este dintre cele mai ușoare. Vărsătorul se cade să poarte turcoaz, ochi de șoim, acvamarin. Acesta din urmă este asociat cu planeta Saturn, care, potrivit astrologilor, aparține, de asemenea, acestui semn zodiacal. Pietrele Vărsătorului sunt safirul, perla, ametistul, agatul, cristalul de munte, lapis lazuli, jadul, obsidianul, coralul, citrinul, jasperul, piatra lunii. Pietrele Vărsătorului trebuie încadrate în argint sau platină, metale ce se potrivesc stihiilor de apă. Cu totul contraindicate Vărsătorului sunt diamantul și citrinul.

Safirul

Una dintre cele mai spectaculoase pietre destinate Vărsătorului este safirul. În traducere din limba greacă, safir înseamnă piatră albastră. Chiar dacă are în denumirea sa o singură culoare, există safire de mai multe nuanțe. Există safire verzi, galbene, lila, roz, oranj, există chiar și safire transparente.

Safirul este o piatră simbol al idealurilor înalte. Orice om care are o sete pentru cunoștințe noi, care își dorește să cunoască lumea și să atingă o armonie spirituală, poate considera această minunată piatră drept talismanul său. În timpurile străvechi, safirului i se

Dacă vărsătorul va purta un inel sau o brățară cu safir pe mâna dreaptă, acestea îi vor proteja sănătatea. Safirul, această piatră de frumusețea și claritatea cerului, îl face pe stăpânul său vigilent,  prudență și îl înzestrează cu un puternic simț al dreptății. Se spune că proprietarul unui safir devine neînfricat. Așa că nu ezitați să dăruiți bijuterii cu safire iubitelor sau logodnicelor Vărsător.

 

Perle pentru Vărsător

Perlele sunt unele dintre cele mai frumoase pietre prețioase de pe Pământ, dar și pietre pentru  Vărsători, populare și iubite în diverse timpuri. Perlele marine, mai ales cele naturale, sunt destul de scumpe. Bijutierii recomandă să purtăm perlele cu grijă, să le păzim de uscare excesivă, să le purtăm mai des și chiar să le spălăm în apă caldă cu săpun. Astrologia magică recomandă să afundăm perlele în apă în zilele 1, 2, 28 și 30 ale lunii. Cumpărarea perlelor se va face în cea de a 29 zi a lunii.

Perlele aduc pace și liniște celor care au o relație de lungă durată. Se potrivesc doar fanaticilor, celor care au o deosebită încredere în forțele proprii. Anume acestor oameni perlele le oferă stabilitate, îi sustrage de la pornirile fanatice, îi face mai obiectivi. Pe oamenii siguri pe ei, perlele îi vor face obiectivi, îi vor apropia de alți oameni, le va mai potoli mândria, orgoliul, le va da posibilitatea să arunce o privire înapoi și să le ofere siguranță.

Perlele nu sunt compatibile cu aventura. Ele întăresc, mai degrabă, fidelitatea față de parteneră dar, în același timp, și fidelitatea ei față de ales. De aceea, perlele pot fi văzute de multe ori pe icoanele din biserici. Perlele întăresc casa, iar perla în sine e un simbol al sufletului. Îi ajută cel mai bine pe oamenii care se îngrijesc de dezvoltarea spirituală.

Ametistul, piatra inimii curate pentru Vărsător

Ametistul e considerat piatra fidelității și a iubirii veșnice. Are o energie pozitivă și poate acționa asupra aurei oricărui om. Ametistul e piatra purității, a neîntinării și a dragostei, se potrivește ca dar pentru îndrăgostiți. Totodată, este un simbol al pacifismului, al sincerității și a inimii curate. Se cade să o porți când vă bântuie neliniștea. Ametistul mai are o calitate. Se spune că îl poate păzi pe om de accesele de beție. Se spune că această piatră miraculoasă ia asupra sa toți aburii alcoolului, rămânând totuși trează. Ametistul adună în el și păstrează lung timp energia stăpânului său, de aceea e bine să fie purtat la evenimentele fericite, pline de bucurie și împlinire pentru a se încărca (pe mult timp) cu memoria acelor clipe fericite, fiind un bun păstrător al momentelor bune. Mai există părerea că ametistul ajută femeia să rămână însărcinată.

Bijuteriile cu ametist se vor păstra la un loc întunecos pentru a evita pierderea intensității culorii. Piatra de ametist nu trebuie să intre în contact cu preparate chimice agresive, așa că inelele cu ameist se vor scoate d epe deget dacă preconizăm activități care l-ar putea afecta.

Topazul, piatra înțelepciunii, a bunătății și a liniștii, se numără printre pietrele prețioase recomandate femeii Vărsător. Pe lângă alte proprietăți, topazul îl apără pe vărsător de temeri. Topazul este potrivit și pentru naturile pasionale, doar misiunea lui specială este de a liniști, de a armoniza și purifica gândurile, de a tempera pasiunile, de a clarifica gândurile, de a apăra conștiința de gândurile negative și depresive.

Acvamarinul va fi și el pe plac femeilor Vărsător. Acesta își poate schimba culoarea conform cu dispoziția stăpânei sale. Acvamarinul poate fi de folos femeilor îndrăgostite, pentru a se elibera de visuri sterile, iar vărsătorii visători vor avea o viață fără de griji.

Chlimbarul este piatra care dăruiește putere vitală, voiciune, activitate, încredere în forțele proprii și libertatea mișcării.

Granatul. Potrivită pentru o femeie vărsător poate fi, de exemplu, o brățară cu granat. Granatul este un simbol al succesului, este piatra pasiunii, a clarviziunii și a dragostei de viață. Se consideră că are o înrâurire asupra femeilor care așteaptă un copil și chiar le ajută în timpul nașterii. Fetelor le e de folos în găsirea ursitului, în grăbirea căsătoriei, în atragerea bărbatului ales.

Cristalul de munte poate fi un remediu bun împotriva deochiului și pentru curățarea energiei.

Obsidianul îl va ajuta pe Vărsător să se apere de gândurile rele venite dinspre alți oameni, dar și de bârfe și uneltirile unor oameni răutăcioși. Obsidianul ia asupra sa lovitura de bază, se încarcă cu energia negativă a celor din jur, scutindu-l astfel pe Vărsător de neplăceri, dându-i liniște și împăcare.

Trebuie să menționăm aici că Vărsătorului îi sunt contraindicate următoarele pietre prețioase diamantul și citrinul, care fac parte din stihia focului. Diamantul îl face pe Vărsător exagerat de încăpățânat și trufaș, dezvoltând așa trăsături de caracter precum egocentrismul și narcisismul. Citrinul are o influență dublă asupra Vărsătorului. Pe de o parte, îi accentuează trăsăturile pozitive, cum ar fi dorința de cunoaștere și năzuința de a atinge scopul propus. Pe de altă parte, are o înrâurire similară și asupra părților negative ale Vărsătorului, ducându-le la extreme. Astfel, vărsătorii trebuie să fie deosebit de atenți cu citrinul sau, și mai bine, să dea preferință unei pietre mai sigure și mai puțin nocive.

Atunci când își doresc să poarte pietre prețioase, vărsătorii trebuie să își aleagă o singură piatră-talisman. În caz contrar, pietrele diferite vor influența negativ una asupra alteia, iar beneficiile se vor anula.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *