Livrarea gratuita in 24 h. Pentru detalii suplimentare sunati la 0758 591 509

5 pietre norocoase pentru zodia vărsător

piatra zodiei varsator

Vărsătorul s-a născut să fie lider. Eşti în căutarea unei bijuterii cu piatra zodiei varsator? Ori pur şi simplu vrei să ştii ce piatră norocoasă are zodia vărsător? Indiferent care este motivul, cu siguranţă ai ajuns unde trebuie. 

Ce trebuie să ştii despre zodia vărsătorului

Semnul prin care este reprezentată această zodie este un tânăr care ține un vas plin cu apă, din care, evident, varsă lichidul. Unele legende spun că acesta ar fi fost paharnicul al zeilor din Olimp. 

Vărsătorul (20 ianuarie – 18 februarie) este o zodie de aer, cunoscută pentru nonconformismul şi libertatea de care dă dovadă în mai multe aspecte ale vieţii. Dacă ai pe cineva în familie sau în gaşca de prieteni în zodia vărsător, atunci cu siguranţă ai observat faptul că de multe ori acţionează diferit faţă de restul lumii şi nu prea respectă regulile. 

Totodată, pe cât sunt de fermecători vărsătorii, pe atât sunt de volatili și schimbători. 

Principalul lor punct forte este că mereu se încred mult în viitor și că rareori se mulțumesc cu puțin, căutând în permanență soluții. Poate că te surprinde, însă o persoană născută sub semnul vărsătorului poate fi chiar idealistă.   

Alte caracteristici definitorii ale persoanelor vărsător

  • Vărsătorii pot avea atitudini contradictorii; pe de o parte pot fi timizi și chiar introvertiţi, iar pe de altă parte pot fi destul de sociabili și chiar cuceritori, ceea ce este foarte important de luat în considerare la alegerea unui bijuterii cu piara zodiei varsator; 
  • Când trebuie să îşi arate sprijinul, se dovedesc a fi foarte solidari, prietenoși, umani, şi inventivi;
  • Un vărsător este foarte greu de manipulat, fiind de multe ori independent;
  • În relaţie, vărsătorul este onest, pasional şi afectuos, dar poate fi şi imprevizibil.

Pietre prețioase și semipreţioase vărsător

După cum am spus, vărsătorii sunt nonconformişti, îndrăzneţi şi creativi. Din acest motiv, în cazul în care te întrebi care este piatra zodiei varsator, ei bine, aceasta trebuie să fie în primul rând cu adevărat deosebită. 

Atunci când cauţi pietrele varsatorului, alege din spectrul culorilor reci, adică albastru, verde sau mov. Totodată, despre cristalele albastre se spune că sunt guvernate de planetele Jupiter şi Uranus? Se crede că aceste planete guvernează şi zodia vărsătorului. Poate că de aceea ele pot deschide accesul spre alte dimensiuni ale spiritului și pot fi un stimulant al ambiției. Aşadar, ideal ar fi să alegi o piatra pentru zodia varsator în aceste nuanţe.

Despre nativii vărsător mai știm că pot rezona şi cu alte culori mai calde, deoarece personalitatea lor este ușor schimbătoare. Așadar, nu este exclus să prefere și pietre în nuanțe gălbui sau roșiatice.

Cu siguranţă te întrebi şi dacă există pietre prețioase norocoase speciale pentru bărbații vărsător sau pietre prețioase norocoase speciale pentru femeile vărsător. Răspunsul este că nu există o departajare clară, ci depinde mult de preferinţele personale. 

De exemplu, cel mai puternic cristal al varsatorului este ametistul. Despre această piatră putem spune că este una cu o energie ușor masculină, alături de Jasp, însă nu înseamnă că nu poate fi purtată şi de către doamne. 

Femeilor vărsător le plac în mod constant surprizele şi sunt atrase de lucrurile mai puţin tradiționale. Cuvântul prin care se caracterizează cel mai bine este creativitate sau imaginație bogată. Astfel, au un stil unic de a asorta bijuteriile sau gusturi excentrice. Pietrele prețioase norocoase pentru o femeie vărsător sunt considerate a fi granatul, jaspul, sau turcoazul

Piatra zodiei varsator – Ametistul

set din argint si ametist natural - piatra zodiei varsator
Set din argint si ametist natural

Această piatră se remarcă, în primul rând, prin aspectul său foarte atractiv, asemeni majorităţii nativilor vărsător, având o culoare specială și o structură cristalină.  

Ametistul este cunoscut pentru proprietăţile sale de a atrage pozitivitatea, iar energiile sale rezonează foarte bine cu energia zodiacală a vărsătorului.

Se crede că energia ametistului îi aduce pe cei din zodia vărsător în contact cu intuiția și îndrumarea lor spirituală sau cu nevoia lor de a schimba lumea. Totodată, energia acestui cristal este o sursă de răbdare. Poate fi purtat simplu, sub forma unei brăţări delicate sau, mai aproape de suflet, sub forma unui colier cu ametist și cercei cu ametist.

Apa trece, dar Acvamarinul rămâne o piatra pretioasa pentru varsator

Cercei din aur alb de 18k cu acvamarin si diamante naturale

Un alt exemplu de piatra zodiei varsator este acvamarinul. Un cristal al compasiunii, și de aceea rezonează foarte bine cu latura umanitară a nativilor din această zodie. Printre particularităţile acestei zodii se numără şi altruismul sau empatia.

Totodată, pe cât sunt de exuberanţi, vărsătorii pot fi şi mai retraşi în propriile gânduri, mai ales că au tendinţa de a supraanaliza totul. Astfel, energia acestui cristal îi ajută pe vărsători să se simtă mai confortabil cu ei înșiși. În plus, bijuteriile cu acvamarin dau o notă aparte de distincţie purtătorilor. 

Fluorita, pentru vărsătorii ce au nevoie de dinamism

Colier cu fluorita, ametist si perle naturale de cultura

Varsatorii se pot plictisi cu ușurință și au tot timpul nevoie de ceva nou, unic, ieșit din comun. Dintre toate pietrele vărsătorului, despre fluorit, un lucru se poate spune cu siguranță: este cea mai originală piatra zodiei varsator, având o frumusețe hipnotizantă. 

Acest cristal denumit și Regele Curcubeu are și proprietăți terapeutice. Purtarea unei simple bijuterii cu fluorită, în primul rând, impactează vizual și îndeamnă la creativitate tocmai datorită aspectului său magic. În al doilea rând, energia protectoare a acestui cristal poate absorbi energia negativă a purtătorului și de a o transforma în energie pozitivă. Așadar, fluorita este piatra zodiei vărsator perfectă pentru nativii care se confruntă cu epuizarea spirituală sau o criză existențială. Ce zici de un colier multicolor cu cristale de fluorită?

Piatra zodiei varsator – Granat, pentru că vărsătorii sunt firi puternice

Set din argint cu granat natural brut

Granatul este numele dat unui grup de minerale ce se găsește într-o gama largă de culori din spectrul roșu-portocaliu, dar și verde-albăstrui.

Aceste pietre există de peste 5000 de ani, așa că au rezistat cu siguranță testului timpului, fiind pietre semipretioase pentru varsator ideale. Este un simbol al iubirii, fiind adesea asociată cu forța vitală și focul interior. 

Energia acestei pietre poate restabili echilibrul interior, protejează și întărește emoțional persoana care o poartă și atrage lucrurile pozitive în viață. Granatul poate fi integrat în orice tip de bijuterie, deci este o alegere excelentă dacă vrei să-l dăruieşti unei persoane dragi în zodia vărsător.

Piatra zodiei varsator – Amazonit, pentru calmare şi relaxare

Vărsătorii au o minte activă și complexă și nu se opresc niciodată din căutat răspunsuri și soluții. E greu să convingi un vărsător să mai lase și pe mâine sau să-și ia timp doar pentru el. De culoare verde-albastru sau verde închis cu dungi albe, amazonitul vine tocmai din inima pădurilor luxuriante și poartă cu el poveștile marilor războinici de pe malurile fluviului Amazon.

Acesta este un cristal al echilibrului și funcționează ca un fel de balanță energetică pentru vărsători. Totodată, se spune că energia lui poate ameliora senzația de stres și a stărilor de nervozitate. Vărsătorii pot purta amazonitul sub orice formă de podoabă doresc: cercei, coliere, inele încrustate sau brăţări. 

Gânduri de luat acasă

Despre bijuterii se spune că îți definesc stilul și personalitatea. Însă când îmbini energia naturală a unui cristal cu caracteristicile personalității, obții o bijuteriei care te pune în valoare pe de-a-ntregul. Acum că ai aflat ce variante de pietre vărsător ai, creativitatea este limita. Poți îmbina mai multe tipuri de pietre sau mai multe tipuri de bijuterii. Poți alege un opal pentru acel om drag cu o personalitate puternică. Sau un acvamarin pentru vărsătorul care nu-și găsește niciodată liniștea. Pentru vărsătorii mistuiți de un foc intern, alege granatul, iar pentru firile artistice, cu fluorita nu dai greș. Pentru mai multă inspirație, magazinul nostru online – Leador.ro vă stă la dispoziție cu cele mai speciale modele de bijuterii cu piatra zodiei varsator.

Sursă imagine reprezentativă: unsplash.com

Comments (1)

  1. dana spune:

    da bine mi a placut oricum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 
Send this to a friend